Pinligt: Ufrivillig blotter

Sommertid er kjoletid. En uheldig læser fik dog lidt mere opmærksomhed end ønsket, da hun skulle cykle hjem fra en fest

26. august 2015 af Pernille Mühlbach

Det var sommer, og min fødselsdag nærmede sig. Derfor havde jeg inviteret nogle veninder fra min tidligere handelsskole til en ordentlig omgang hygge og fødselsdagsdruk. Der skulle ikke mangle noget, så vi spiste grillede laksesteaks og kongerejer og salat i gården – hældt ned med rigelige mængder hjemmelavede daiquries.

Ud på aftenen pegede stemningsbarometeret på mere fest og målrettet indsats for at se mandenumser på tæt hold. Det gør man bedst nede ved stranden, hvor stemningen på sommeraftener udvikler sig til en større fest med folk fra nær og fjern. Inden vi tog af sted, smuttede jeg lige op i lejligheden og skiftede til en anden kjole, vel at mærke uden stropper og med en overdel, der bestod af noget elastisk stof. Det skulle senere på natten vise sig at være en uheldig – nærmest fatal – beslutning.

Nede ved stranden var der propfyldt af mennesker. Der var både turister og folk fra byen, som jeg kendte i forvejen. En ghettoblaster sendte poprytmer ud i natten, og vi dansede i sandet. Efter flere timers dans og et tvivlsomt antal drinks besluttede vi os for at tage hjem. En venindes far satte mig af ved stationen i nærheden, hvorfra jeg skulle cykle hjem for at undgå kampen om at få fat i en taxa.

For kamp om taxaerne var der den aften. Der stod en 20-30 mennesker foran stationen og ventede på en ledig vogn.

 

Læs også: Pinligt: Én nat og aldrig igen

Elskede cykel

“Fedt, jeg har min cykel,”

nåede jeg at tænke, da jeg med lettere slentrende gang gik over for at bugsere den ud af cykelstativet. Uvidende om, hvilke pinlige konsekvenser det ville få, havde jeg tidligere på dagen parkeret den lige foran taxa-holdepladsen. Jeg fik trukket min Kildemoes ud på vejen, og herfra gik det galt.

Jeg gjorde mig klar til at stige op og løftede det ene ben over på den anden side, så jeg nu stod med et ben på hver side af cyklen. Uheldigvis skete der det i farten, at min stilethæl og sømmen på min kjole kom lidt for tæt på hinanden. Min stilethæl blev simpelthen viklet ind i sømmen. Så idet jeg satte foden ned på den anden side af jernhesten, røg min kjole ned omkring taljen på mig.

Så der stod jeg: med kjolen hængende nede om mavsen, flashende min bh foran en flok ventende taxa-kunder på størrelse med en overbebyrdet folkeskoleklasse! Det var, som om jeg blev pinligt ædru i samme sekund. Nu hører det historien til, at mine bryster ikke er de mindste i kongeriget. Så langtfra. Jeg forsøgte desperat at få viklet kjole og stilethæl fri fra hinanden. Men den akavede position kombineret med en ikke helt lovlig promille gjorde det svært at holde balancen.

Jeg kæmpede bravt og forblev heldigvis oprejst. 

 

Læs også: Pinligt: Læsernes største feriestunts

Hvid blonde-bh

I hvad jeg opfattede som evigheder, forsøgte jeg på en elegant måde at få frigjort kjolen, mens jeg stadig stod i bh. Det var en hvid blondesag af slagsen, hvor man skulle være halvblind for ikke at kunne kigge igennem. På sidelinjen var mit publikums grin blevet erstattet af højlydt råben og hujen. I kampens hede nåede jeg endda at skimte en tidligere kollega – fantastisk! Endelig fik jeg kjolen fri, fik trukket den på sin rette plads og cyklede i bedste Bjarne Riis-tempo skamfuld hjem i sommernatten.

Jeg kan godt selv se det morsomme i flasher-showet på stationen. Og endnu vigtigere, priser jeg mig lykkelig for, at det trods alt kun var kjolen og ikke den stropløse bh, der blevet revet ned. Og hvad angår kjolen, så lever den stadig. Den blev repareret, og hvis man ser godt efter, så er der et lille ar efter dengang, den kom i karambolage med en aggressiv stilethæl.

 

Bragt første gang i Woman nr. 131.