© iStock

Pinligt: Uheldigt møde med svigerfamilien

Det er ikke altid fedt at møde den nye svigerfamilie. Det erfarede disse læsere

28. oktober 2015 af Pia Fjorback

“Øh ... Hej mor!”

“Jeg var så forelsket og toplykkelig på den der sommerfuglebaskende måde, da jeg mødte min tidligere kæreste. Vi kunne slet ikke holde fingrene fra hinanden, og alle vores timer sammen tilbragte vi i sengen. En dag, da vi var i fuld gang, gik døren pludselig op, og ind kom en kvinde med stort krøllet hår. Jeg så forvirret ned på min kæreste, som jeg så fint sad overskrævs på. Knaldrød i hovedet fik han fremstammet: ‘Hej mor!’. Nøj, hvor var det pinligt. Det var ikke lige sådan, jeg havde drømt om, at første møde med svigermor skulle være ...”

Katrine, 27 år

Sex med afbrydelser 

“En gang skulle jeg besøge min nye, lækre kæreste på Sjælland. Vi var unge og forelskede, og der gik ikke lang tid, før vi endte i sengen. Desværre brasede moderen ind midt i det hele! Det resulterede i en liiidt pinlig stemning ved aftensmaden, så vi lavede en aftale om, at de skulle huske at banke på, inden de kom ind på værelset. God regel, hvis man husker at lukke døren, inden man går i gang! Dagen efter fik vi så besøg af faderen – hvorefter han kommenterede, at vi i det mindste kunne lukke døren. Ups! Tror ikke, de syntes, jeg var den uskyldige pige fra Jylland, ret længe.”

Christina, 24 år

Uheldigt møde med svigerinde

“Min kæreste og jeg havde kendt hinanden et godt stykke tid, så jeg var ret afslappet med at gå rundt nøgen hjemme hos ham, når hans familie ikke var hjemme. Efter en omgang ville jeg lige hente noget vand (uden tøj på). På trods af, at der ikke ville komme nogen hjem før dagen efter, stod hans storesøster pludselig og gloede på mig i køkkenet! Et par dage efter braste hun ind, mens vi havde sex, for at høre, om hun skulle købe noget mad med til os ... Jeg ved ikke, hvad hun tænkte om mig!”

Christine, 19 år

Læs også: Pinligt: Fra sexet til kikset

Hilsen fra VVS-service

“Min ekskæreste og jeg var engang i feriecenter med hans mor og lillebror. Det var stadig lidt nyt mellem os, så mit tarmsystem fungerede ikke helt, hvis han var i nærheden. Efter tre dage fik jeg endelig tid for mig selv på toilettet. Jeg tog mig god tid, men da jeg ville trække ud, stoppede toilettet. Der var ikke noget at gøre! Jeg fik fat i informationen, som ville sende en vvs’er. Jeg går op til de andre i svømmeland og går til bekendelse hos kæresten. Færdig af grin lover han at holde mund, men da vi kommer hjem, ligger der så en fin lille seddel om, at toilettet nu skulle være i orden igen ...”

Pia, 24 år

Toiletkrise hos svigerfamilien

“Første gang, jeg skulle møde min ekskærestes forældre, var til en middag hjemme hos dem. Jeg sagde pænt goddag og alt det der, og aftenen kørte fint, indtil jeg skulle på toilettet. Da jeg ville trække ud, rev jeg nemlig træk og slip-knappen af – hvordan det så end kan lade sig gøre! I et desperat forsøg på at redde situationen gik jeg i gang med at skille toilettet ad med det resultat, at både jeg og badeværelset var plasket til. Derpå gik jeg i panik, hoppede ud af vinduet og spænede hjem. Jeg ringede dog til kæresten og forklarede ham, hvordan sagerne hang sammen, og at jeg selvfølgelig nok skulle betale skaderne. Det hørte jeg for, indtil vi slog op.”

Camilla, 19 år

 Læs også: Pinligt: "Min dildo? Nej, det er... Øh..."

Dræbersnegl på afveje

“En weekend var vi hjemme hos min ekskærestes forældre og hyggede os på den nøgne måde inde på værelset. Hans mor gik udenfor og puslede i haven. Pludselig åbnede hun vinduet, der stod lidt på klem, hev persiennerne op, og udbrød: “Se! Jeg har fundet en dræbersnegl!” Ja, vi var jo ikke ligefrem helt vildt begejstrede for den der snegl, og hun trak da også ret hurtigt hovedet ud og gravede videre i sit blomsterbed.”

Mette, 24 år

Skød med tomatsaft

“Min svigerfar og hans kæreste holdt en stor sommerfest. Hele familien var samlet, og jeg sad over for min svigerfars svigermor. Der var masser af god sommermad på bordet, og jeg greb ud efter en lille, fin cherrytomat og proppede den i munden. Da jeg bed i den, sprøjtede det ud med tomatsaft fra mine mundvige og lige over i skødet på min svigerfars svigermor. Jeg var stiv af skræk, men der var tilsyneladende ikke nogen, der opdagede det – heller ikke den ældre dame, der bare tørrede det diskret af. Hun troede vist, det var hende selv.”

Sandi, 20 år

Hunden huggede kondomet 

“Jeg var 15 og lidt betuttet over at skulle møde svigerfamilien første gang. Da der ville gå et par timer, før de kom hjem, valgte vi at få tiden til at gå med lidt hanky-panky. Da vi var færdige, hørte vi hans forældre komme hjem, og vi skyndte os at klæde os på for at gå ud og sige pænt hej. Mens vi stod med bukserne om knæene, kom deres hund ind, snusede lidt rundt og rendte så med vores brugte kondom – med indhold. Kæresten prøvede uden held at stoppe den, og det endte med, at hunden listede ind til svigermor og svigerfar med kondomet hængende ud af gabet.”

Helle, 22 år

Gå ikke glip af andre pinlige historier 

Bragt første gang i Woman nr. 102.