Pinligt: Ups, jeg blev opdaget under sex!

Sex er – ligesom på film – bedst uden afbrydelser. Nogle gange går det bare galt. Ti Woman-læsere afslører her, hvordan de blev afsløret med trusserne nede

6. juni 2015 af Karina Kold

Lås for guds skyld døren

“Da jeg stadig boede hjemme hos mine forældre, havde min daværende kæreste og jeg naturligvis sex på mit værelse. Desværre glemte vi en dag i vores ungdomskådhed at låse døren. Ups! Det resulterede i, at min far fik sig en slem forskrækkelse, da han åbnede døren til mit værelse og så mig og min kæreste splitternøgne i færd med akrobatisk lagengymnastik – nærmere betegnet: mig oven på ham. Min far mumlede noget helt uforståeligt og skyndte sig ud. Han gik aldrig ind på mit værelse igen uden at banke på. Meget højt!”

Kirsten, 24 år

 

Læs også: Pinlig: sex med den forkerte mand

 

I jægerens sigtekorn

“Det var sommer. Vi var nyforelskede og syntes, vi skulle have sex i hans bil. Vi kørte hen til en øde vej med knæhøjt græs i kanten. Det virkede mennesketomt. Så vi kørte derned og standsede bilen, mens solen strålede perfekt ind ad bagruden. Vi gik i gang, og bedst som jeg sad nøgen overskrævs på ham, gik en skygge for solen. Jeg kiggede op og opdagede til min rædsel, at der stod en jæger og kiggede ind ad sideruden. Vi stirrede flovt på ham. Men han bankede bare let på ruden, blinkede og gik så videre ned ad vejen. Ja, så var den lidenskab ligesom overstået...”

Sara, 26 år

Babs og nutte - og svigerfar!

“Gisp. Det var min første weekend på besøg hos svigermekanikken. Indtil videre var det gået fint – jeg er jo sådan en sød svigerdatter. Min kæreste var stolt, og vi begyndte morgenen med elskov i gæsteværelset. Lige da min kæreste var kommet, trådte hans far ind af døren for at fortælle, at morgenmaden var klar. Jeg hev hurtigt dynen op, men var helt sikker på, at han så mine bare bryster. Ja, så blev det førstehåndsindtryk spoleret.”

Caroline, 24 år

 

 Læs også: Pinligt: 10 pinlige møder med svigerforældrene

 

Natmad med sex på

“Min kæreste havde fødselsdag og holdt fest hos sine forældre. Efter at have fået en del alkohol indenbords blev min kæreste og jeg kælne. Vi sneg os ud i garagen. Gulvet var ret koldt, men vi havde så meget lyst, og jeg syntes, han skulle have et fødselsdagsknald. Midt i løjerne så vi en lyskegle på væggen og hørte skridt. Få sekunder efter blev vi blændet af en lommelygte, hans far holdt i hånden. Han havde hørt underlige lyde fra garagen og troede, der var indbrud. ‘Natmad’, sagde han febrilsk i mangel på bedre ord: ‘Der er natmad!’.”

Stine, 19 år

Vagten med på en kigger

“Jeg var på ferie med min veninde, og efter en bytur havde jeg fundet en sød australsk mand, der skulle med hjem og se min ‘frimærkesamling’. På vej hjem til bungalowen gik vi forbi hotellets pool og fik en fræk idé. Vi hoppede i poolen og var godt i gang med vores vandelskov, da jeg pludselig så over hans muskuløse skulder. På den modsatte side af poolen stod en hotelvagt og så meget vred ud. Vi kom meget hurtigt op af vandet og fortsatte legen i min bungalow.”

Mia, 27 år

 

Vi laver bare mad!

“Jeg sad på køkkenbordet med spredte ben, mens min kæreste stod op og pumpede løs. Men pludselig hørte vi mine forældre, der måtte være kommet tidligere hjem. Min kæreste halede hurtigt sine bukser op og forsøgte at nå ud til dem i entreen og stoppe dem, imens jeg kæmpede med at få mine stramme jeans på. Det gjorde jeg halvt hoppende på vej ind i stuen. Der stod jeg så med kun det ene bukseben på, da min far kom ind i stuen. ‘Nå, er I allerede hjemme?’, sagde han og lod som ingenting, selv om han selvfølgelig godt vidste, hvad der foregik. Han har heller aldrig nævnt det med et ord siden. Heldigvis.”

Tine, 25 år

 

Læs også: Pinligt: det sagde jeg bare ikke

 

En guidet omgang

“Jeg havde engang et one-night-stand med en guide på en charterferie. Efter at have danset tæt tog han mig med ned på guide-kontoret. Her var en sofa, vi kunne have sex i. Smart! Vi nåede kun lige at få tøjet af og skibet i havn, inden en af de andre guider kom brasende ind med en kvinde under armen. Det var åbenbart guidernes knaldhytte om natten. Med ét mistede jeg lysten, så jeg smuttede. Jeg tænker stadig over, hvor mange der mon har haft sex i den sofa på guide-kontoret?” 

Amanda, 29 år

 

Teltsex med publikum

“Jeg var på Roskilde Festival sammen med min kæreste og boede i lejr med vores fælles venner. Vi havde en listig plan: På et tidspunkt, da alle fra vores lejr var til koncert, lod vi hver især, som om vi skulle mødes med nogle andre. I stedet mødtes vi selvfølgelig
i den tomme lejr. Nu skulle luftmadrassen afprøves! Efter en tiltrængt omgang teltsex lynede jeg teltdugen op, og der sad – meget uventet – fem mænd fra lejren. ‘Var det godt?’, grinede de. Det nyttede ikke at benægte. Vi blev begge meget røde i hovedet, smilede og skyndte os væk.”

Fie, 30 år

Bragt første gang i Woman nr. 149.