Pinligt: Vores floveste fitness-øjeblikke

Vi hopper og danser for at få stramme baller, men sportsånd og -udstyr arbejder ikke altid lige godt sammen ...

23. maj 2015 af Maria Denise Christoffersen

Chris og kæmpeprutten

“Jeg kæmpede mig af sted på løbebåndet i fitness.dk og gav alt, hvad jeg havde. resultatet var, at jeg kom til at slå en ordentlig prut. heldigvis kunne den ikke høres under centerets trampe-techno, men lugtes kunne den altså! mens jeg knoklede videre med den grimme lugt omkring mig, kom Chris macDonald og en kameramand fra ekstra Bladet tV ind og stillede sig ved siden af mit løbebånd for at lave en optagelse. Chris så pludselig ud, som om han væmmedes, kiggede på mig og rykkede et par skridt væk! Det floveste øjeblik i mit liv!”

Louise, 27 år

Lidt for dygtig

“Jeg var til yoga første gang og gjorde mig umage for at leve mig ind i instruktørens anvisninger. Til slut sagde hun, at vi skulle lægge os på ryggen og trække vejret dybt. Jeg trak vejret dybt og slappede af... Pludselig vågnede jeg ved, at instruktøren rørte min arm. ‘Vågn op, timen er slut,’ sagde hun. Jeg satte mig op og opdagede, at jeg var den sidste tilbage. Spørg lige, om jeg blev rød i kinderne!”

Katrine, 23 år

Overvældet udsigt 

“Jeg trænede mavemuskler og kom i tanke om min instruktørs ord: Husk at løfte hovedet. Så jeg kiggede op – og lige ind i en fyrs liiidt for løse shorts! Han trænede på en maskine over for mig, og jeg kunne se lige ind gennem buksebenet. Der var intet overladt til fantasien, og lille var den ikke! Jeg kom til at råbe: ‘Nej!’ Da han så, hvad jeg kiggede på, skyndte han sig væk. Og jeg havde travlt med at komme i bad og fortælle min veninde om blotteren!”

Monika, 22 år

“Jeg var på vej ud for at løbe en tur i parken. Min sports-bh var lidt fugtig, så jeg gav den en
tur i tørretumbleren. Jeg kunne mærke, at den sad lidt mærkeligt, men jeg havde ikke tid til
at stoppe. Alle folk (inklusive en masse, jeg kendte) smilede til mig, mens jeg løb, men jeg tænkte ikke over det, før mine bryster hoppede ud! De må have siddet halvvejs fremme hele turen og kunne let ses gennem min hvide undertrøje. Jeg kom ikke af sted i ugevis efter det!”

Marie 26 år, 

 

Trussetyv

“Jeg var lige hoppet i joggingtøjet for at lokke min slaskede vinterkrop gennem en times pilates. Midt i en øvelse kiggede jeg i spejlet og opdagede, at et par ildrøde g-strengstrusser hang fast på min røv! Da jeg greb bagud for at fjerne dem, faldt jeg og slog hovedet ned i gulvet! Instruktøren ilede til for at se, om jeg var okay. Jeg skyndte mig at tørre min dunkende pande i trusserne og kom dem hurtigt i lommen!”

Lisa, 30 år 

Hjemmeporno med brormand

“Jeg var til babysvømning med min datter og havde taget min storebror med. Han sad på kanten af bassinet og filmede, mens jeg hoppede op og ned med min datter og grinede til kameraet. Lige indtil min storebror råbte: ‘Aj, Amalie, for fanden! Kig ned!’. Jeg opdagede, at mit bryst var smuttet ud af badedragten, så alle, inklusive de fædre, jeg stod i rundkreds med, kunne se det. Jeg skyndte mig at dække babsen til. Pis!”

Pinligt pjæk

“Jeg havde ikke været i mit fitnesscenter siden den uge, jeg meldte mig ind, da min lækre kollega spurgte, om vi skulle træne sammen. Jeg syntes, det lød som en god mulighed for at se ham i shorts, så jeg løj og sagde, at jeg alligevel trænede fire gange om ugen, så vi kunne da godt følges! Da vi kom op i centeret, der ligger lige ved vores arbejdsplads, kunne jeg ikke tjekke ind på computeren! Efter at have kørt kortet igennem igen og igen, sagde min kollega pludselig: ‘Er det ikke et forkert kort?’. Uuups! Det viste sig, at jeg havde pjækket så længe, at jeg havde glemt, hvilken fitnesskæde jeg var medlem af!”

Maria, 26 år

Læs også: Hvilke pinlige ting gør du i smug?

Tåhylder i skridthøjde

“Min kæreste og jeg holdt grill-hygge med nogle venner. Efter et par øl fandt vi på at spille fodbold – drengene mod pigerne. Jeg hader at tabe, så jeg gik til den. Jeg havde lige fået bolden, da kæresten kom mod mig. Jeg gav den et ordentligt los, men ramte ved siden af og sendte en velplaceret tåhyler lige i skridtet på ham! Han faldt sammen og kunne ikke få luft. Og jeg måtte bruge resten af aftenen på at undskylde. Ups!”

Michella, 26 år

Fitness eller tæsk

“Jeg er fitnessinstruktør og underviser blandt andet på ‘mave, baller og lår’-hold. En eftermiddag ville jeg vise en øvelse, hvor man bruger en stram elastik til at træne lår. Jeg havde netop sat den fast om begge fødder, da den svirpede af og fløj lige op i øjet! Det gjorde så vanvittigt ondt, at jeg var ved at græde. Flere deltagere spurgte, om jeg var okay, og jeg fik fremstammet et ‘ja’ og fortsatte. Men da timen var slut, så jeg, at mit øje var lige så blåt, som hvis jeg havde været i slåskamp! Av!”

Sisse, 29 år

Gammel spandex

"Jeg startede til zumba uden at kende nogen. Efter et par gange faldt jeg i snak med en polsk pige. Selv om hun ikke var verdensmester i dansk, havde vi det hyggeligt, og en dag spurgte hun, om vi ikke skulle tjekke de andre hold ud og følges til noget mere. Vi udvekslede mobilnumre, og senere sms’ede hun, om jeg havde lyst til at træne næste dag på et styrkehold, hun havde fundet. Jeg skrev: ‘Jo, klart – vi ses!’ Da vi mødte op, viste det sig at være et styrkehold – for seniorer! Vi trænede i tyve minutter, indtil det blev for pinligt. Fra den dag af stod jeg for at booke vores hold!”

Lone, 25 år

Bragt første gang i Woman nr. 163.