PlayStation-spil fra 90'erne og 00'erne
Har du også spillet disse spil? © Amazon.com, wtsretro.dk, Bozz.dk, Cdon.dk

12 PlayStation-spil, vi elskede at spille på børneværelset i 90'erne og 00'erne

Husker du dem alle?

19. januar 2023 af Henny Müller Dahl

Mange af os elskede uden tvivl at spille PlayStation som børn. Måske havde vi vores egen, som vi delte med vores søskende, eller også brugte vi lidt for meget tid inde hos nabobørnene, som var heldige ejere af de vildt seje spillemaskiner. 

Vi har samlet 12 gamle PlayStation-spil, som vi husker særlig tydeligt. Få et gensyn med de forskellige PlayStation1- og PlayStation2-spil lige her. 

1. Crash Bandicoot 

Denne orange ræv på to ben kunne underholde os i timevis, og vi forstår godt, hvorfor han stadig er populær i dag i nyere versioner af spillet. 

Crash Bandicoot playstation-spil
© Bozz.dk

2. SingStar: Legends 

Der var intet bedre end SingStar, da vi var børn og teenagere. Vi havde det allersjovest med vores veninder, når vi kunne skråle med på alverdens hits, og vi husker især denne spil-version, som blandt andet indeholdt Johnny Deluxe-nummeret Drømmer jeg? 

Singstar: Legends playstation-spil
© wtsretro.dk

3. Tekken 3

Vi brugte timevis på at banke vores venner i Tekken 3, mens vores største dilemmaer i livet omhandlede, hvorvidt vi skulle være Lee, Nina eller Eddy. Gode (og simple) tider! 

Playstation-spillet Tekken 3
© Cdon.dk

4. Hugo: Frog Fighter 

“Hva' Hvor Ska' Vi Hen Du?” er kun en af de geniale ting, vi husker trolden Hugo for at sige i nogle af de mange spil, vi har mødt ham i. I Hugo: Frog Fighter handlede det om at hjælpe Hugo med at redde frøer fra en vulkanisk ø. God underholdning! 

Spillet Hugo: The Frog Fighter til Playstation
© Bozz.dk

5. Spyro: The Dragon 

Åh, hvor var vi vilde med Spyro, den lilla drage, og hold da op, hvor har den også underholdt os meget, da vi var små. 

Spyro: The Dragon til playstation
© Bozz.dk

6. Buzz! Junior: Monster Rumble

Monstre var ikke lige dét, vi bedste kunne lide som børn, men disse Buzz-monstre var trods alt en undtagelse! 

Buzz! Junior: Monster Rumble
© wtsretro.dk

7. Rayman 

Vi har rejst gennem mange verdener sammen med Rayman, og vi savner lidt at konfrontere Mr. Dark sammen med ham! 

Rayman playstation-spil
© Bozz.dk

8. Sonic Unleashed

Sonic er uden tvivl det kendteste pindsvin i verden – og klart også det hurtigste. Så det er egentlig ikke så underligt, at den lille fyr så hurtigt vandt en plads i vores hjerter som børn. Vi elskede i hvert fald de forskellige Sonic-spil! 

Sonic Unleashed Playstation-spil
© toysnloot.dk

9. Tony Hawk Pro Skater 3 

Når vi engang imellem blev trætte af at drøne rundt på skateboards, rulleskøjter og cykler på villavejen, gik vi indenfor og spillede Tony Hawk Pro Skater 3, imens vi forestillede os, at vi rent faktisk var professionelle skatere. Sejt! 

Tony Hawk Pro Skater 3 spil
© dba.dk

10. Guitar Hero 2 

Når vi ikke længere gad at lege professionelle skatere med Tony Hawk Pro Skater, tog vi i stedet en guitar i hånden og udgav os for at være rockstjerner med Guitar Hero 2. Egentlig lidt mærkeligt, at vores musikkarrierer aldrig blev til noget... 

Guitar Hero 2 til playstation
© Amazon.com

11. Grand Theft Auto 2 

Vi følte os så seje, når vi spillede Grand Theft Auto 2, også kendt som GTA2. Vi er glade for, at vi er noget bedre til at køre bil i dag, end vi var i det her spil. 

Grand Theft Auto 2 Playstaton-spil
© wtsretro.dk

12. Junglebogen: Groove Party 

Junglebogen er klart en af de bedste Disney-film, og spillet Junglebogen: Groove Party var også et af vores favoritter som børn. I spillet skulle Mowgli og Bagheera fra junglen til menneskelandsbyen, og på vejen blev Mowgli udfordret til at danse, når de mødte junglens andre beboere. Ja, det var lige så sødt, som det lyder! 

Junglebogen: Groove Party
© Bozz.dk