Puppy Bowl: Se de nuttede sportshvalpe og bliv hunde-skruk

Hvis din kæreste snakker for meget om Superbowl, har vi et pelsklædt alternativ lige her

7. februar 2016 af Maria Denise Christoffersen

I dag er det årets største sportsdag i USA, nemlig Super Bowl Sunday. Her bliver det afgjort, hvilket hold, der vinder NFL-sæsonen 2015 – og som om det ikke var nok, er det 50. gang, der holdes Super Bowl. Det bliver med andre ord et kæmpe show, så du kan være sikker på, at hypen også rammer Danmark. Især fordi Queen Bey aka. Beyoncé spiller i pausen, sammen med Coldplay og lille men lækre Bruno Mars.

  

Giv os hvalpe i stedet

Men fortvivl ikke, hvis du ikke selv er en kæmpe sportsnørd og derfor allerede er supertræt af, at din kæreste snakker for meget om amerikansk fodbold – det har tv-kanalen Animal Planet nemlig råd for! Hvert år sender de verdens mest nuttede alternativ til Super Bowl, nemlig PUPPY BOWL! (...Vi dør lige lidt af glæde!). Puppy Bowl bliver vist samtidig med de rigtige mesterskaber i nat dansk tid, men hvis du har svært ved at holde dig vågen, kan du se nogle sygt nuttede kæledyr i kostumer her.

Sportsvuffer

I Puppy Bowl konkurrerer hvalpene om vinderpokalen på en miniature-udgave af en amerikansk fodboldbane. De nuttede spillere er fundet i samarbejde med dyreinternater for at sætte fokus på de mange hjemløse hunde, som savner en ejer. Mens hvalpene løber rundt på banen, er der kommentatorspor som på en rigtig fodboldkamp, og der er priser til kampens bedste spillere. Og som om denne hunde-herlighed ikke er nok, er der katteshow i pausen!

 

Se en video fra optakten til Puppy Bowl her: