Realitydeltagere med børn
Vidste du, disse realitydeltagere er forældre?© Instagram: @mads.e.andersen, @frookenlund

5 kendte realitydeltagere, du (måske?) ikke vidste er forældre

Ved du, hvilken deltager fra den nye sæson af Ex der er far?

21. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Måske tænker du, at realitydeltagere ikke laver andet end at tage body-tequilas, holde poolparty og feste til den lyse morgen, men her kan du godt tro om igen. 

Der er faktisk flere af de kære realitydeltagere, hvis færden på skærmen vi elsker at følge med i, der formår at jonglere det vilde reality-liv og livet som kærlig mor eller far: Sejt!

I denne artikel har vi samlet fem realitydeltagere, du måske ikke vidste, er forældre. 

1. Camilla Thoby fra Ex On The Beach

Vi lærte alle sammen skønne Camilla at kende i Ex On The Beach, hvor hun (hele to gange!) var hele hyttens humørbombe. Hvem ville ikke gerne have en lille Camilla i lommen til at sprede lidt god stemning? Det ville vi i hvert fald gerne!

Ud over at være solskin i menneskelig form, er Camilla også mor. Camilla har sønnen Tristan på fire år med sin ekskæreste. Camilla har tidligere fortalt, at selvom hun ikke havde lyst til at blive kendt som “hende med barnet” inde i villaen, savnede hun sin søn helt ekstremt meget. 

Vidste du, at Camilla er mor? 

Camilla fra Ex med sin søn
Seriøst, det sødeste billede!© Instagram: @camillathoby

2. Mariyah fra Paradise Hotel, Divaer i Junglen, Besat af Bad Boys og Dagens Mand

Nok har Mariyah et bedårende ydre, men inde bagved ligger der muller af stål, en vanvittig viljestyrke og en arbejdssomhed, der siger spar to, hvilket hun viste i hendes deltagelse i Divaer i Junglen

Mariyah er virkelig en boss lady, der formår at jonglere massevis af forskellige jobs, programmer og så videre, men ét job er særligt vigtigt for hende: Jobbet som mor. Mariyah har datteren Yasemin på 11 år, der bliver kaldt for Mina. Mariyah har udtalt, at Minas far og hende var sammen i otte år, men gik fra hinanden, da Mina var fire. 

Mariyah fortæller ligeledes, at der er mange, der ikke kan forstå, at hun kan have et barn, og så stadig have den krop, hun har. Mariyah slår dog fast, at det kan man sagtens, og der er vi totalt enige: Din krop behøves ikke se ud på en bestemt måde, bare fordi du er blevet mor! Alle kroppe kan være morkroppe. 

Mariyah og Mina
Er det bare os, eller ligner Mina sin mor ret meget? © Instagram: @mariyah_samia

3. Mads E. Andersen fra Ex On The Beach

Mads er og bliver bare en af Woman-redaktionens favorit Ex-deltagere. Vi ELSKER, hvordan Mads får fyrene til at snakke om følelser, vise at han kan være usikker og tilmed tør græde for åben skærm. Mads, du for cool!

Udover at være cool inde i exernes villa, er Mads også en vaskeægte cool far! Eller han er i hvert fald far, og det synes vi i sig selv er ret sejt. Hans lille søn hedder Bjørn, og i programmet taler Mads både om, hvor hårdt det var, da Bjørns mor og ham gik fra hinanden, samt hvor meget han elsker sin søn. Mega sødt.

Er vores æggestokke de eneste, der kradser lidt ved synet af dette billede? Nej vel? 

Mads med sin søn
Mads med sønnen Bjørn – sødt!© Instagram: @mads.e.andersen

4. Sarah-Amalie fra Ex On The Beach

Der var et par stykker eller to, der spærrede øjnene op, da Sarah-Amalie trådte ind i villaen i sæson 3: Ikke nok med, at hun er hammer sej og smuk, havde Sarah-Amalie også et indviklet forhold til den populære reality-fyr Frederik Skovbo, så det satte i den grad skub i sagerne, da den seje brunette meldte sin ankomst i villaen. 

Men Sarah-Amalie fik ikke kun drama, intriger, sjov og ballade ud af sin deltagelse i reality-programmet. Derimod fandt hun også kærligheden! Mark Bøgelund, der ligeledes deltog i Sarah-Amalies sæson af Ex, kan nemlig skrive “den heldige vinder af Sarah-Amalies hjerte” og titlen som "far” til deres lille Filippa på cv'et. 

Udover søde, lille Filippa, har Mark også to døtre, Manila og Marina, med Monique Von Appen, som du måske kender fra hendes deltagelse i Paradise Hotel i 2011. 

Sarah-Amalie med sin guldklump Filippa
Sarah-Amalie med sin guldklump Filippa.© Instagram: @sarahamalie_

5. Sandra fra Bachelor

Hvordan jonglerer du at tage to uddannelser, være selvstændig OG alene mor? Ja, det kan du spørge seje Sandra om fra Bachelor!

Hvis du er hardcore Bachelor-fan, kommer det nok ikke bag på dig, at søde og sjove Sandra er mor. Altså, der var jo en grund til, hun blev kaldt Momse inde i villaen! Men vidste du, at Sandras søn, Nicklas, faktisk er en ung voksen? 

Sandra er selvstændig med sin egen virksomhed, og vi er super imponerede over alle de titler, hun kan skrive på cv'et. Og så er vi ligeledes bare mega imponeret over, hvor sød, sej og kærlig, hun var overfor alt og alle i Bachelor

Hey Sandra, har du lyst til at adoptere os? Ja ja, vi ved godt, vi er voksne, men alligevel! 

Skønne Sandra fra Bachelor med sin søn Nicklas
Skønne Sandra fra Bachelor med sin søn Nicklas.© Instagram: @frookenlund

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide