Ryan Gosling
© Phil Lewis/WENN.com

Ryan Gosling er (allerede) blevet far igen

Stort tillykke til det glade par

10. maj 2016 af Stylista.dk

Det er ikke engang en måned siden, at vi fik nys om, at Ryan Gosling og hans smukke partner, Eva Mendes, ventede barn nummer to. Vi antog derfor, ligesom de fleste andre, at Eva Mendes nok havde i hvert fald et par måneder med rund mave og manglende kontrol over sin blære (jep, det er bare én af de skøre ting, der sker med din krop, når du er gravid) tilbage – men vi tog fejl! 

I dag kan vi nemlig fortælle den glædelige nyhed, at vores yndlings mand fra Hollywood er blevet far for anden gang. Det skriver Harpersbazaar.com

Endnu en lille pige

Eftersigende skulle parret have budt barn nummer to, en lille datter, velkommen den 29. april. Ifølge Harpersbazaar.com har Ryan Gosling og Eva Mendes allerede fundet et navn til deres lille guldklump, nemlig Amada Lee Gosling. 

Hvis navnet Amada ringer en klokke, så er det fordi, det faktisk er parrets førstfødtes mellemnavn! Parrets ældste datter, Esmeralda Amada Gosling, blev født i september 2014. Men det er ikke kun sin storesøster, lille Amada er opkaldt efter. Amada, som desuden betyder 'elsket' på spansk, var også Eva Mendes' bedstemors navn. 

Selvom der endnu ikke er kommet billeder ud af den lille guldklump, tør vi godt gætte på, at hun er ret så nuttet.