Så er der nyt fra Bridget Jones

Det' sørme, det' sandt - Bridget Jones er tilbage!

7. november 2013 af Mette Andrea Boesgaard

Har du grint dig gennem Bridget Jones' dagbog og Bridget Jones: På randen af fornuft? Så er der godt nyt til dig: Den tredje bog om den klodsede romantiske antihelt Bridget Jones udkommer nu på dansk. Og du kan læse den - helt gratis!

Bogen hedder Vild med ham, og den udkommer i bogform torsdag 14. november. Men allerede fredag 8. november kan du læse den på e-bogs-tjenesten Mofibo, som har indgået en eksklusiv aftale med forlaget Lindhardt og Ringhof om forpremiere på bogen.

Der er gået 13 år siden den sidste bog om Bridget Jones - både i virkeligheden og i bogen. Bridget er blevet en moden kvinde, der bokser med sine egne og omverdenens forventninger samt fordele og ulemper ved at leve en stor del af livet på Facebook. Nå ja, og ved livet som single-mor.... Jeps, selvom Bridget er blevet ældre, er hun ikke færdig med kærlighedskludder!

Chik-lit-fortællingerne om Bridget Jones og hendes kaotiske kærlighedsliv er skrevet af engelske Helen Fielding og er oversat til over 40 sprog, filmatiseret og solgt i mere end 15 millioner eksemplarer verden over. De to første bøger er filmatiseret.

Lige nu kan du få en måned gratis prøveperiode på Mofibo med ubegrænset læsning blandt de 8500 titler heriblandt også alle tre bøger om Bridget Jones. Læs mere på mofibo.com