Sådan undgår du at lave verdenshistoriens absolut værste drunk-call

Nu skal du aldrig være bange for at sende et utal af (pinlige) beskeder til ekskæresten i din brandert

20. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Du kender det sikkert … når musikken spiller på højeste volumen, og du har fået en masse drinks indenbords i byen, får du pludselig verdens BEDSTE idé: Du smider da lige en besked til din ekskæreste og spørger, om I ikke skal mødes? 

Én besked bliver til flere (og måske til et opkald!) – han svarer jo ikke, så måske signalet er dårligt, og han slet ikke har modtaget dine søde beskeder?

Når tømmermændene sniger sig ind på dig ...

Søde beskeder bliver i løbet af aftenen til ondskabsfulde sms’er, for hvad bilder han sig egentlig ind ikke at svare dig. Det går også op for dig, hvilken nar du synes, han har været, og næste morgen rammer det dig. Både de moralske og almindelige tømmermænd sniger sig ind på dig – 17 beskeder, har du sendt til ham … Åh gud, hvorfor findes der ikke en app, som kan spærre ekskæresten nummer!

Bare rolig. Det gør der. Og den er GENIAL.

Drunk Dial No App
© Drunk Dial NO!

Find din telefon frem med det samme, og søg på Drunk Dial NO! Denne app forhindrer dig i, at skrive beskeder du ikke liiiige har tænkt igennem, når du har fået lidt for mange mojitos i byen. 

Appen giver dig mulighed for at blokere numre fra din telefonbog i et vist antal timer: Så kan du selv bestemme, om nummeret skal være spærret hele natten eller blot et par timer. Hvis du forsøger at ringe eller skrive til nummeret, får du en besked om, at dette IKKE er muligt. 

Du kan også få appen til at påminde dig om ting, du måske glemmer, når du er i byen, som for eksempel at du skal lade vær med at ryge eller tømme dit dankort for penge til fordel for shots i rækkevis.

Bliv klar til weekendens fester, og gør dig selv den tjeneste at downloade appen, så du ikke dummer dig (endnu en gang).

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her.