Se den GENIALE overraskelse fra Beyonce! Er der mon et nyt album på vej?

Vi klapper i hænderne og håber på det bedste fra hemmelighedsfulde Beyoncé

18. april 2016 af Kathrine Priergaard Lund

Så er der nyt fra skønne Beyoncé. Den 34-årige verdensstjerne lancerer nemlig ny, hemmelighedsfuld teaser på sin instagram-profil med titlen “World Premiere Event”. Hun er meget sparsom med informationerne og giver os kun hashtagget #LEMONADE at gå efter.

Hvad, der får premiere, er derfor stadig ukendt, men rygterne går på, at der enten er tale om en ny single, eller endnu bedre (KRYDS FINGRE ALLESAMMEN!) et nyt album fra vores allesammens yndlings-Queen-B.  

Vi må vente til søndag... 

Tiden er knap, hvis verdensstjernen skal nå at udgive et nyt album inden hendes verdensturné Formation starter den 27. april i Miami. Men Beyoncés 60 sekunders teaservideo giver os dog et praj om, at store ting vil ske på lørdag d. 23. april kl. 9 PM ET (hvad der svarer til kl 03.00 natten til søndag) som har premiere på HBO. 

Når verden giver dig citroner, så lav limonade!

Allerede tilbage i september lagde dansestjernen billeder af sig selv på Instragram, hvor hun poserede med citroner og drak limonade. Dengang gav det ikke rigtig mening, men det gør det så sandelig i dag, hvor også flere fans kommenterer, at Beyoncé siden september har gået med planer om et Lemonade-projekt.

Kryds arme, ben, hænder og fødder. Store ting kommer til at ske i weekenden, og vi håber så inderligt på, at der en ny B-Queen plade på vej!