Kvinder på strand
© iStock

Se den nye beauty-trend, som går ud på at smøre dine baller ind, så de VIRKELIG shiner

Nu er bikini eller badedragt ikke den eneste dresscode på en strandtur

28. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi glæder os til sommer, og selvom en strandtur burde betyde afslapning, har vi kvinder altså vanvittig mange ting at se til på standen. Sandet er ALT for varmt, frygten for en pludselig menstruation lurer hos dig, og din nye bikini sidder ikke heeelt, som du havde drømt om. 

Glitrende bagdel

Endnu en ting, du kan bekymre dig om på stranden til sommer, er, om den nyeste beauty-trend falder af dig, mens du spankulerer ned langs vandkanten og forsøger at lure på alle de flotte, afklædte mænd bag dine solbriller – uden de opdager det selvfølgelig...

Den nye strand-trend er ikke særlig praktisk, men smuk ser den ud! Os, som elsker glimmer, får virkelig lov til at udleve noget af en drøm, for trenden går nemlig ud på, at du skal smøre din bagdel ind i glimmer.

Sådan gør du

Instagrammeren The Gypsy Shrine er en af de kvinder, som står i spidsen for, at glimmer, numse og en standtur faktisk er en perfekt kombination. Du kan herunder se hendes fulde guide til, hvad du skal bruge, og hvordan du udfører trenden.

Umiddelbart må det være noget af et projekt at få din veninde eller kæreste til at male din numse, det er ret så upraktisk at bade i havet, og så vil det ærlig talt også være lidt vanskeligt at få en god tan på kroppen med al den glimmer. Måske vi bare burde holde os til en af de tidligere trends, hvor du får funklende hårrødder med glimmer?

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.