Shannen Doherty deler rørende billeder fra sin kræftbehandling

Beverly Hills-stjernen har klippet sit hår af

20. juli 2016 af Maria Denise Christoffersen

For lidt under et år siden kom det frem, at Shannen Doherty, som vi kender og elsker som Brenda i Beverly Hills, har fået konstateret brystkræft. Nu deler den 45-årige skuespiller billeder fra kræftforløbet på sin instagramkonto, @theshando.

Vil bare overleve

I et interview med tv-programmet The Dr. Oz Show sagde Shannen Doherty i februar 2016, at hun er klar til at få fjernet brysterne, hvis det skulle blive nødvendigt.

“Ultimately, they're just breasts right? I mean I love them, they're mine, they're beautiful, but in the grand scheme of things, they're just not, I would rather be alive and I would rather grow old with my husband.”

Læs også: Sådan tjekker du dine bryster for knuder

Shannen gjorde det også klart, at hun først og fremmest bekymrer sig om sin familie og venner. På de netop offentliggjorte billeder er det tydeligt, at den kræftramte skuespiller har adskillige mennesker omkring sig, som støtter og elsker hende.

Seje Shannen

Vi sender også masser af kærlige tanker til den seje Shannen og håber, at hun snart er rask igen. Vi har alle brug for Brenda i vores liv!