Par
“Hej mormor. Du behøves ikke spørge, vi er stadig ikke forlovede”© Getty Images

9 situationer, du kender, hvis du har en kæreste, du drømmer om frier til dig

Du er altid lidt mistænksom, når din kæreste sætter sig på knæ. Skal der bindes snørebånd, eller skal der fries?

25. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Du ved, at du skal væbne dig med et anstrengt smil og et grinende: “Ikke endnu, ikke endnu” når du skal til familiefødselsdag. Det er nemlig 100 procent sikkert, at moster Else for 117. gang kommer til at påpege, at der endnu ikke er en ring at se på fingeren, og det da simpelthen er for dårligt! “Sådan var det altså ikke, dengang jeg var ung”... Oh my god... 

2. Du har gemt en million billeder på Instagram af, hvordan du gerne vil have din ring til at se ud, og du har intet imod at vise din kæreste dem: “Se skat, sådan noget her med sådan to sten ved siden af hinanden, det kan jeg godt lide. Skal jeg lige sende billederne til dig?”

3. Du er altid lidt mistænksom, når din kæreste bevæger sig ned i frier-position. Skal der bindes snørebånd, eller skal der fries? Skal der samles en 20'er op, eller skal der fries? 

4. Du er glad på dine venners vegne, når de bliver forlovet med deres kæreste. Altså, det er du virkelig...! 

5. “Shit, hvordan skal jeg egentlig reagere, når det rent faktisk sker?” Er du typen, der kommer til at græde? Eller forventer din kæreste, du græder? Hvad så, hvis du ikke kan? Bliver din kæreste så skuffet? Ej, selvfølgelig ikke... Men alligevel? 

6. Tankerækken, der går i gang, når I skal noget særligt: ‘Er det her en almindelig ferie til Mallorca, eller er det den slags ferie, jeg bliver friet til?’, ‘Min kæreste har bestilt bord på Madklubben.... Er det sådan et sted, jeg bliver friet til?’

7. Du føler helt klart selv, at du har ret til at have en finger med i spillet om, hvordan frieriet skal foregå. Hey, I har været sammen så længe, og I tager jo alle store beslutninger sammen? Derfor er det da også totaaalt fair, at du lige gør det klart, at du altså ikke gider det der slags frieri, hvor I bliver enige om at skulle giftes hen over aftensmaden. 

8. Du bliver så træt på din kærestes vegne, når dine veninder sætter Single Ladies på, og insisterende synger: “If you like it, then you shoulda put a ring on it”, mens de kigger på din kæreste. Hey, hey, hey, din kæreste frier, når din kæreste frier. No rush.. Eller... 

9. Det vigtigste for dig er faktisk ikke, om der kommer en ring på fingeren eller ej. Det vigtigste er, at du og din kæreste elsker hinanden, og det gør I, uanset om der faldes på knæ eller ej – en ring afgør ikke kærligheden mellem jer. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide