Channing Tatum oplærer James Corden til Magic Mike Live
© Nick Wechsler Productions/ Iron Horse Entertainment/ Extension 765: Magic Make

Skal James Corden være den nye Magic Mike? Få svaret i denne absurd sjove video

Udholdenhed, sexyness og en enkelt mavemuskel – James Corden har alt, der skal til for at være en mandlig stripper!

29. september 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Channing Tatum ER Magic Mike. Det er i hvert fald næsten udelukkende på grund af ham, at vi har set filmen(e) flere gange, end vi tør indrømme højt (hint: Det er mere end to gange … på én aften).

Der var et kort øjeblik, hvor vi virkelig håbede på en tre'er, fordi to film slet ikke stillede vores tørst efter at se på hollywoods lækreste mænd danse halvnøgne på en scene...

I stedet er Magic Mike Live opstået, og det betyder, at der skal castes dansere til showet. Det er selveste Channing Tatum i gang med – da James Corden møder op.

Vi græder af grin over denne video med Channing Tatum og James Corden

James Corden har fået os til at falde af diverse stole utallige gange af bare grin! Og nu har han gjort det igen – og vi er også helt okay med, at Channing Tatum også er med i videoen. 

James Corden møder op til danseundervisning hos Tatum, der er igang med at oplære de nye Magic Mikes.  

Tatum er ikke helt sikker på, at James Corden har, hvad der skal til, men Corden taler sin sag: Han har udholdenhed, han er tydeligvis sexet, og så han i hvert fald mindst én mavemuskel. Det er årsagen til, at han, i følge ham selv, skal være den næste Magic Mike

Se den hylende morsomme video nedenunder og find ud af, om Cordon får sin drøm opfyldt og kommer med i det ægte Magic Mike Show:  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?