Bridget Jones
Du kan se alle tre film om den relaterbare Bridget Jones på Viaplay.© Viaplay

15 skøre situationer, hvor vi virkelig kan relatere til Bridget Jones

Den blå suppe minder os om vores egne mislykkede madlavningsforsøg

11. januar 2021 af Henny Müller Dahl

1. Når hun inviterer sin flirt og sine venner til fancy fødselsdagsmiddag, men i stedet ender med... Blå suppe. Selvom vores mad aldrig har skiftet SÅ meget farve, er vi glade for, vi ikke er de eneste med mislykkede madlavningsforsøg. 

2. Når det har været en dårlig dag, kan vi virkelig relatere til Bridgets valg om at vende sig til to trofaste herrer: Ben & Jerry. Intet løser hverdagsproblemer som en bøtte chokoladeis. Eller et shot med vodka. 

3. Bridgets meget beskedne køleskabsindhold. Vi ville lyve, hvis vi påstod, at vi aldrig har kigget i vores køleskab og kun fundet en ensom ost (med lidt pletter) på hylden. Mums... 

4. At være i tvivl om karriere er et andet punkt, hvor vi nikker genkendende. Og især også, når det kommer til at svare noget, der er helt hen i vejret under et jobinterview. 

5. Scenen, hvor Bridget svarer forkert på det afgørende quiz-spørgsmål om Madonna, gør også ondt på os. Vi får heftige flashbacks til sidste gang, vi brugte en fordrukken aften på at fejle til pub-quiz og svigte vores venner. Undskyld!  

6. Vi er lige så glade som Bridget for at have gode venner at betro sig til. Men hvornår mon vores venner overrasker os med en roadtrip til Paris? Vi venter spændt (hint, hint). 

7. Det evige dilemma med at vælge mellem den søde fyr eller den mere mystiske (og ikke altid så søde) fyr. Åh, Bridget, we feel you. 

8. Vi relaterer også til Bridget, når det kommer til ikke altid at forstå vores forældres valg. Godt nok har vores mødre (endnu) aldrig taget skridtet mod at blive sælgere på TV-shoppen, men sommetider kan vi altså heller ikke helt forstå vores forældre. 

9. Nogle gange er det altså bare mest behageligt at tage de helt store trusser på. Komfort før alt andet! 

10. ... Og vi er også lige store fan af julesweatre som Bridget. Endelig en, der forstår vores store kærlighed for at iklæde os fjollede julemotiver. 

11. At se Bridget stå på ski er som at se os selv komme galt afsted på skiferie. Vi er altså bare ikke så outdoorsy, okay?

12. ... Det samme gælder iøvrigt hendes rullen på gulvet i fitnesscenteret. At falde af kondicyklen er den største årsag til, at vi kommer til skade, når vi træner. 

13. Telefonsamtalerne, som andre ikke skulle høre. Årh, hvor vi krummer tæer under de scener, hvor Bridget kvajer sig i telefonrøret. Det er den ultimative frygt, for det kunne lige så godt ske for os (igen)! 

14. Besværet med forsinkede menstruationer og pregnancy scares. Vi tror helt ærligt, at vi ville klare os lige dårligt som Bridget, hvis vi skulle købe en graviditetstest på et skisted i Østrig – på tysk. Ich bin possibly mit baby. 

15. At være usikre på os selv, vores udseende og vores værdi. Men ligesom Bridget med tiden komme til at hvile mere i os selv og være glade for, at vi er, præcis som vi er. 

Se alle tre film med Bridget Jones på Viaplay. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.