Bridget Jones Diary
Livet som kvinde er ikke altid en dans på roser. © Miramax, Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films, Little Bird

15 små (og irriterende) ting, som kun kvinder kender

Du er nødt til at skynde dig ud af badet, når du har menstruation...

12. september 2018 af Michelle Andersen

1. Du kæmper en sej kamp mod vinden, når du cykler med kjole eller nederdel på... Og det resulterer ofte i, at du føler dig som en meget ucharmerende og uelegant version af Marilyn Monroe, som har blottet trusserne for alle på din vej.

2. Du sveder under (og mellem) brysterne. Hvorfor er der ingen, der har forberedt dig på, at dine fortrin kan blive SÅ varme og svedige? 

3. Når du låner en hårelastik eller hårnål ud, kan du være sikker på, at du ikke får den tilbage. Du tør slet ikke tænke på, hvor mange penge du har brugt på at købe nye forsyninger...

4. Du fælder meget. Som i helt vildt meget. Du hiver ofte et langt hår ud af din sok, efter det har irriteret dine tæer hele dagen. 

5. Apropos fælde, så finder du ofte lange hår mellem ballerne, efter du har været i bad. Og selvom det er vildt irriterende, så er der også en lille fornøjelse ved at hive dem ud.

6. Du er nødt til at skynde dig ud af badet, når du har menstruation. Det er en tæt kamp mellem dig og tyngdekraften – og den kamp har du tænkt dig at vinde!  

7. Du skal altid koordinere din hårvask med alle andre planer, du har. Og du vurderer konstant, hvor længe du kan trække den, før du vasker hår igen. Hverken vådt eller fedtet hår er bare særlig rart. 

8. Hvis du bedst kan lide at have glatbarberede ben, bliver du vildt frustreret, når du opdager, at du har misset at barbere ét sted på benet. Det er bare ikke specielt fedt at rende rundt med en skov af stikkende hår på KUN det ene knæ... 

9. Du hader, når du kommer til at klø dig i øjet, mens du har mascara på. Når den sorte sværte er tværet godt rundt i ansigtet, ligner du ufrivilligt en vaskebjørn resten af dagen. Det er bare én de mascarafejl, du virkelig skal stoppe med at begå.

10. Du kan heller ikke nyse, når du lige har lagt mascara. Medmindre du virkelig gerne vil ligne den vaskebjørn...

11. Du føler dig vildt smart og lækker i en buksedragt... Lige indtil du skal tisse, og du istedet føler dig virkelig akavet, fordi du sidder nærmest nøgen på toilettet. 

12. Du har lyst til at kaste dig ned på gulvet og græde, når du får hårspray i øjet. Det er altså en sviende smerte, som mange slet ikke kender til... 

13. Når du har lagt neglelak på fingrene, er du tvunget til at sidde stille den næste halve time... Du har alt for mange gange været for optimistisk med tørretiden, hvilket har resulteret i ødelagt, ridset lak – som du irriterer dig over, hver gang du kigger på det. 

14. Når du opdager, at du har haft rød læbestift på fortanden hele dagen... Har du allermest lyst til at grave dig ned i et hul og aldrig komme op igen. Suk! 

15. Du føler dig som en voksen baby, når dit bind klistrer sig fast mellem ballerne. Og du frygter bare at komme ud på toilettet og finde ud af, at blodet er tværet rundt i hele trussen! 

Godt nok er det ikke altid en dans på roser at være kvinde, men til trods for de små, irriterende ting vi udsættes for, så er det altså utrolig herligt at være os! 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.