Som single har du nu en helt legitim grund til at se overdrevet mange tv-serier

Det kan gøre det lettere at finde manden (eller kvinden) i dit liv

6. februar 2016 af Sara Møller Christensen

Har du brugt timevis på at finde de helt rigtige billeder til din Tinder-profil eller på at lave en laaang tjekliste over alt det, du leder efter i en mand? Du skulle hellere have brugt tiden på at se tv-serier! 

Ja, du læste rigtigt, og nej, det er ikke for godt til at være sandt! Netflix har nemlig lavet en stor undersøgelse (blandt amerikanere, godt nok, men hvor forskellige kan vi være?), og den viser, at mange af os synes, at serie-smag er et vigtigt parameter i datingfasen.  

Helt præcist svarede 27 % af de adspurgte, at de synes, at det er vigtigt, at man passer sammen på seriefronten, når man dater. Hvor det før var ting som politisk ståsted og familiemæssig baggrund, der afgjorde, om I passede sammen, er det altså nu, om I er enige om, hvad der er de 15 bedste serier på Netflix

Og for dig som singlekvinde er tendensen endnu mere værd at holde øje med, for der er langt flere mænd (34 %) end kvinder (19 %), der er tilbøjelige til at falde en partner, fordi vedkommende har samme seriesmag som én selv. Faktisk ville 13 % invitere nogen på date alene baseret på, at de har samme præferencer inden for film og tv-serier.

Det kunne være, du liiige skulle tænke over det, næste gang du opdaterer din datingprofil eller spekulerer på, hvordan du bliver et hit på Tinder.

Film og tv-serier er ifølge undersøgelsen også to af de allermest populære samtaleemner på dates, så jo flere serier og film du ser, jo større chance er der for, at I har noget at snakke om – og for, at I har samme favoritter og dermed passer sammen.

Vi ved selvfølgelig godt, at det nok ikke (udelukkende) er jeres fælles forkærlighed for Orange Is the New Black, der knytter jer sammen for altid, men det kan da aldrig skade. Og desuden er det altid rart med en god undskyldning for, hvorfor det er helt i orden at være serienarkoman.

Keep on watching, sister!

Du vil (garanteret) også kunne lide