Spice Girls leder efter nye medlemmer – skal det være dig?

"Yo, I'll tell you what I want"

13. september 2016 af Louise Gellert Kätow
Vi kan SLET ikke få armene ned over tanken om en genforening af vores allesammens yndlings 90'er stjerner. Den berygtede Spice Girls-reunion er dog stadig på lavt blus efter Mel Cs nylige afmelding, der har bragt gruppen ned på en trio. ØV! Hvor kan vi bare ikke vente meget længere. 

Nye gruppemedlemmer

Mel, Emma og Geri har derfor besluttet at gå på jagt efter to nye medlemmer til at erstatte Victoria og Mel C – og den bedste del? Det vil blive vist på et tv-show, så vi kan se det hele, som det udfolder sig. Og ikke nok med det: Du har endda selv muligheden for at blive en del af det nye Spice Girls – hvis du altså er klar på en tur til England. 

BBC er efter sigende i forhandlinger om at lancere et talentshow, hvor damerne skal finde sine to nye medlemmer gennem diverse tests og auditions. 

Den nye gruppe

Men nye medlemmer er ikke det eneste, der bliver nyt. De resterende Spice Girls – Scary Spice, Baby Spice og Geri Halliwell har nemlig omdannet bandets navn til GEM (ved hjælp af deres initialer selvfølgelig!) 

Bandets 21. års jubilæumsshow i Hyde Park kommer til at ske næste sommer –  uden Victoria Beckham og Mel C, men måske med dig...

Du vil (garanteret) også kunne lide