Velkendte spil fra gratisspil.dk
Det strore spørgsmål var altid, hvilket spil vi skulle vælge! © Gratisspil.dk

Brugte du også meget tid på Gratisspil.dk? Så kan du helt sikkert huske disse 10 spil

Vi har godt nok mange gode minder med disse spil!

15. maj 2020 af Amalie Remmer Kildebro

Gratisspil.dk er ren nostalgi for os. Når vi som børn eller teenagere endelig fik lov til at bruge vores forældres stationære computer inde på kontoret, gik vi straks ind på Gratisspil.dk (okay, måske efter vi liiige havde tjekket MSN og Arto). Det var en god tid fyldt med Bubble Struggle, Playing with Fire og Crypt Raider og mange, mange flere! 

Har du også spillet alle disse spil? Eller mangler der nogle af dine yndlings? Find ud af det her. 

1. Bubble Struggle 

Bubble struggle 2 fra gratisspil.dk
© gratisspil.dk

Åh, gode, gamle Bubble Struggle det var seriøst et af de mest afhængighedsskabende spil fra vores barndom.  Det bedste var, når vi spillede 2-player i spillet. Det var så svært, og det kunne ende i den vildeste diskussion om, hvem der var skyldig i den dårlige score... the struggle was real, men gode tider! 

2. Bubble Shooter

Bubble Shooter fra gratisspil.dk
© gratisspil.dk

Bubble Shooter var helt klart skabt til alle os ordensmennesker – der var intet bedre, end når vi kunne organisere de forskellige farver, og intet værre, end når vi ramte forkert. Åh, the pain! Vi kunne spille Bubble Shooter i flere timer og stadig vende tilbage dagen efter.

3. Gold Miner 

Gold Miner på gratisspil.dk
© Gratisspil.dk

Gold Miner er nok det tætteste vi nogensinde kommer på at finde ægte guld – selvfølgelig udover de årlige ture til BonBonland, Fårup og Djursland Sommerland, hvor vi høstede guld (i meget små mænder, må vi sige) i minebyerne. 

4. Beauty Studio

Beauty Studio
© Grattisspil.dk

Wow, vi havde næsten glemt Beauty Studio. Vi kunne bruge uendelige timer i dette spil på at finde det helt rigtige look til disse makeovers. Når vi var færdige med spillet, var vi makeover-eksperter, som vitterligt overvejede at få lilla striber i håret. 

5. Crypt Raider 

Crypt Raider på Gratisspil.dk
© Gratisspil.dk

Crypt Radier var nok det tætteste, vi kom på at være Indiana Jones – og det var det fedeste! Og det vigtigste var altid at skrive level-koderne ned, så vi ikke skulle starte forfra hver eneste gang. 

6. Pacman 

Pacman på Gratisspil.dk
© Gratisspil.dk

Hvis vi lige skulle føle os lidt nostalgiske på Gratispil.dk, var det altid godt at genbesøge gode gamle Pacman. En evig vinder!

7. Playing With Fire 

Playing with Fire 2 på Gratisspil.dk
© Gratisspil.dk

Playing with Fire var det bedste spil at spille med vennerne. Vi spillede altid dette bombespil i frikvartererne eller efter skole – 4-player, selvfølgelig! 

Det var altid SÅ svært at få plads til alle fire personer omkring tasteturet, men også nogle af de sjoveste tider, når alle råbte af hinanden og stressede, imens vi spillede. Det kunne godt være, vi skulle hive dette spil frem til næste game night

8. Sonic the Hedgehog

Sonic the hedgehog på gratisspil.dk

Vores hoved kørte i cirkler, ligesom Sonics, efter at have spillet dette spil – og vi så guldringe alle vegne. Men det var sjovt, og så kunne vi selv vælge, om vi ville være Sonic eller Miles.

9. Panicball

Panicball på Gratisspil.dk
© Gratisspil.dk

Vi husker i hvert fald, at det ikke hedder Panicball for ingenting! SÅ. MEGET. STRESS! Og så var vi naturligvis fans af den pink farve.

10. Mujaffa-spillet

DRs Mujaffa-spil på gratisspil.dk
© Gratisspil.dk/DR SKUM

“Hey, smukke pii’! Kom ind i Mujaffas BMW”! Åh, hvor har vi spillet Mujaffa-spillet utallige gange – højdepunkterne i spillet var helt klart, når vi fik samlet nok guldkæder til at kunne købe et kamera, og når kvinderne sagde “Skrid! Du har ikke noget gummi!”, hvis vi ikke havde fået samlet nok kondomer på vejen.  

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.