Spis slik og giv penge til en god sag

Spis en lakridspibe, tag et billede af det, lav et hashtag - voila, du har gjort dagens gode gerning!

11. juni 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Kunne du godt tænke dig at bidrage til en god sag? Elsker du lakridspiber? Og vil du gerne kunne spise slik med god samvittighed? Så kan du lige nu slå hele tre fluer med et smæk...

Skipper's Pipes - de populære lakridspiber - har nemlig indgået et samarbejde med Danske hospitalsklovne under mottoet Gi' piben en anden lyd, hvor de giver penge til hospitalsklovnene, når du spiser lakridspiber. I hvert fald hvis du samtidig tager et selfie med din lakridspibe og efterfølgende uploader det til Facebook eller Instagram... Dit billede skal hashtagges med #ohøjskipper, så giver Skipper's Pipes 1 kr til Danske Hospitalsklovne for hvert selfie. Og ja, Woman har allerede gjort det - se bare på Womans instagram @womandk.

Har du ikke lyst til at spise lakridspiber eller tage selfies? Så kan du også give penge, blot ved at gå ind på skipperspipes.dk og stemme på din favorit-ambassadør blandt de mange kendisser, der stiller op til kampagnen. Årets pibe-spisere indeholder blandt andet sangerinden Saseline, Jokeren og børne-mgp-vinder Emma Pi.

Sidste år samlede Skipper's Pipes 35.000 kr ind ved en lignende kampagne. Skal vi se, om vi kan slå rekorden i år?