Heino Hansen
Heino Hansen har fået os til at flække af grin utallige gange. © Seth Nicholas

Her er de tv-programmer, podcasts og shows, du kan opleve Heino Hansen i

Vi kommer altså ikke udenom Heinos flyvende vandmelon-stunt...

20. januar 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Han fik os til at sidde måbende foran fjernsynet, da han smadrede en flyvende vandmelon ned i hovedet i tv-programmet Stormester, og da han prøvesmagte vanvittige chilier med legenden Chili Klaus, fik vi medfølelse med den kære komiker, samtidig med at vi brød ud i latter. 

Det er naturligvis Heino Hansen, der er tale om, og i denne artikel kan du blive lidt klogere på den sjove og selvironiske herre.

Læs med her for at se, hvad der gemmer sig på Heino Hansens CV. 

 

Om Heino Hansen

Heino Hansen er født 12. september 1984, og det tildeler ham stjernetegnet Jomfruen, som kendetegnes ved at være en venlig og perfektionistisk person, som godt kan lide at bruge tid alene. 

Heino Hansen er født og opvokset i Næstved, men det var ikke helt “Næver forever” for komikeren, som i dag bor i Roskilde. Dog har han ikke sluppet Næstved helt, for sammen med sin ven og kollega, Anders Nielsen, laver han stadig podcasten Nyt fra Næveren.

I 2018 friede Heino Hansen til kæresten Cecilia. Han havde skrevet en sang til hende, som han ville synge ved solnedgang, og selvom han var nødt til at løbe ud på toilettet for at få Cecilia med udenfor, inden solen gik helt ned, synes vi, det lyder utrolig romantisk. Godt klaret, Heino.

Cecilia og Heino Hansen har sammen sønnen Ferdinand, og til februar kan de se frem til, at en lille ny guldklump kommer til verden. Tillykke!

Heino Hansen
Heino Hansen er født og opvokset i Næstved.© Seth Nicholas
 

Comedy med Heino Hansen

 • Heino Hansen debuterede som stand-up komiker i 2008 – Bispebjerg Comedy Corner, hvor Heino debuterede, må have ganske særlig plads i hans hjerte. 
 • Fast opvarmer for Linda P til hendes første onemanshow Rommen er en tøjte fra 2009 Heino blev fast opvarmer for seje Linda P, der i sommeren 2009 optrådte med sit første onemanshow
 • Heino & Jakobs oneman-show fra 2014 – De to herrer, Heino Hansen og Jakob Svendsen, ville oprindeligt lave et show, der omhandlede rejsen mod at blive en ægte komiker. I stedet blev det et show om, hvordan et show ikke burde laves. 
 • Heino i Hegnet fra 2016 – I dette comedy-show skulle publikum sammen med Heino Hansen drikke sig fulde efter forskellige regler. En drukleg, vi godt ville have med til. Adgangskravet var eksempelvis at drikke tre shots. Festligt!

 • Heino what you did last summer fra 2019 – Heino kastede sig sammen med danmarksmester i impro-comedy 2018, Palle Birch, ud i dette impro comedy show, hvor publikum i salen var med til at skabe programmet. 
 • Heino Hansens første Comedy Show fra 2021 – I år kan vi se frem til, at Heino tager os med tilbage til dengang, han fandt ud af, at han var sjov. Det fandt han ud af som 14-årig, da han i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved skrev en stil, som fik hele klassen til at grine. Vi glæder os til at høre mere om, hvordan selveste Heino Hansen blev skabt!
 

TV med Heino Hansen

 • zHit-Paraden sæson 2 fra 2009 – TV 2 Zulus populære program, hvor kendte personer skulle kommentere på bizarre emner, kunne vi nyde godt af Heino Hansens vise ord i sæson 2!
 • Tung Metal fra 2010 – I denne sitcom ses Heino Hansen i rollen Kim, og han er i selskab med andre store komikere som Uffe Holm og Geo.
 • Frit fald med Heino Hansen fra 2011 – På The Voice TV havde Heino Hansen dette program, som udkom hver fredag eftermiddag. 

 • Til middag hos fra 2017 – Her blev vi inviteret indenfor hos Heino Hansen, og det samme gjorde tv-programmets andre gæster, som denne uge var Cath Danneskiold-Samsøe, Lai Yde og Laura Lindahl.
 • Vært for Comedy Aid 2018 – Flere af landets bedste komikere har været værter til velgørenhedsshowet Comedy Aid, og i 2017 var det Heino Hansen og Michael Schøts tur til at underholde os. Året før optrådte Heino selv på Comedy Aid-scenen.
 • Vært på Klipfiskerne i 2020 – I programmet, hvor nogle af landets sjoveste mennesker samles for at grine af YouTube-videoer sammen med alle os seere, fik Heino Hansen tjansen som vært på det ene hold. Fantastisk!
 • Stormester sæson 3 fra 2020 – I 2020 blev tv-programmet Stormester beriget med Heino Hansen. Det var her, at komikeren lavede det vilde stunt, hvor han smadrede en flyvende vandmelon ned i hovedet og fik hjernerystelse. Av.

 • Natholdet 2020 – Anders Breinholt og Heino Hansen forkæler os i 26 korte minutter i et af afsnittene i Natholdets 21. sæson. Vi fik blandt andet lov til at (gen)se Heinos vandmelon-stunt i et Stormester-klip, og vi krummede tæer på præcis samme måde, som første gang vi vandmelonseksplosionen...
 • Stormesters særafsnit Glædelig Jul fra 2020 – Vi afsluttede 2020 med et ekstra afsnit af Stormester, og i denne julespecial skulle Heino Hansen og de andre deltagere blandt andet se, om de kunne sætte et juletræ op med andet end en juletræsfod.
 • 2020 - Året der ikke gik – I DR 2-programmet tog Heino Hansen og Martin Johannes Larsen os med til et 2020-flashback for at vende året, der ærlig talt ikke gik helt, som vi drømte om.
 

Radio og podcasts med Heino Hansen

 • Radiovært på The Voice fra 2010 til 2012 – I radioprogrammet Vågn op med the Voice kunne vi nyde Heino Hansens stemme fra morgenstunden. Herefter blev han vært på programmet The Voice ON og Chriz og Heino. 
 • Podcasten Nyt fra Næveren fra 2018 – Heino Hansen laver denne podcast sammen med kollegaen Anders Nielsen, som også er komiker og fra Næstved. Her taler de to Næverdrenge om, hvad der sker i Næstved og omegn. Dedikeret!
 • Podcasten Remoulade Domstolen fra 2020 – Er “vino” et fedt udtryk, eller skal det dø? Og er citronmåne smagen af dansk kultur eller bare en kedelig, tør og gul kage? Alt det, og meget mere, kan du høre Heinos vise ord om i podcasten Remoulade Domstolen.
 • Podcasten Pas på Aabech – En fodboldpocast om guldkampen mellem Næstved og KB i 1980. Her interviewer Heino Hansen kampens nøglepersoner. 
Heino Hansen
Heino Hansen kunne i 2020 ses i tv-programmet Stormester.© Seth Nicholas
 

Andre nævneværdige præstationer af Heino Hansen

 • Joke-skriver på TV 2 Zulus Dybvaaaaad – Et af de programmer, vi griner allermest til.
 • Opvarmer for den amerikanske skuespiller og komiker T.J. Miller i 2018 – Sejt!
 • Forfatter af bogen 9 måneders ubetinget – en fars graviditet fra 2019 – Hvordan er det at leve med en gravid kvinde i ni måneder? Tja, det kan du høre Heinos tanker om i hans bog om at skulle være far.
 • Chili-smagning med Chili Klaus fra 2020 – Chili Klaus og Heino Hansen tilsat chilien Death Spiral er en video, du ikke vil gå glip af. Den er både sjov og en lille smule ubehagelig at se... 
 

Fun facts om Heino Hansen

 • Heino blev nomineret til Talentprisen i 2010.
 • Heino Hansens elsker fodbold, og især Næstveds fodboldhold har en speciel plads i hans hjerte.  
 • Han blev udlært i Bilkas bageri. 
 • Det var i 8. klasse, at Heino Hansen fik den åbenbaring, at han var sjov. Alle eleverne fik til opgave at skrive en stil om, hvad de havde lavet den seneste mandag, og da læreren læste Heinos stil højt, flækkede klassekammeraterne af grin. 
 • Han var finalist i DM i Standup i 2010 og 2015.
 • Heino Hansen har boet i en campingvogn i Ny Holsted. 
 • Heino skeler, og det kan en operation fikse, men han tør ikke. 
 • Heino blev gift på stranden i Karrebæksminde (fluepapiret, som det bliver kaldt om sommeren, når mængden af mennesker på sandet er ubeskrivelig). 

 

Hvad bliver det næste med Heino Hansen?

Vi glæder os til at se og høre endnu mere til den selvironiske Heino Hansen, som giver sit allerførste comedy-show, der kan ses fra februar 2021. Alle shows er næsten udsolgt, og vi er ret sikre på, at alle, som har købt en billet, har en fantastisk sjov aften i vente.

Hvis du, ligesom os, ikke kan få nok af stand-up, så burde du også læse vores andre artikler om komikerne Melvin Kakooza, Jonatan Spang, Mick Øgendahl, Martin Brygmann og Anders Matthesen.

Kilder: SN.dk, Ekstrabladet.dk, Billedbladet.dk, Heinohansen.dk.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.