Martin Brygmann
Bliv klogere på hele Danmarks multitalent, Martin Brygmann.© Franne Voigt/martinbrygmann.dk

Læs alt om Danmarks største multikunstner Martin Brygmann lige her

Du gætter aldrig, hvad det første, han sagde til sin kone, var!

13. december 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

Martin Brygmann er en mand med mange talenter – han kan spille skuespil, han kan skrive musik, han kan synge, spille trommer og så er han bare helt enormt sjov!

Her på redaktionen elsker vi det, Martin Brygmann er med i, og derfor har vi her samlet alt med den sjove mand – både fun facts, der uden tvivl vil komme bag på dig, hele hans (lange!) filmkartotek og meget mere. 

Læs med her, og bliv meget klogere på Martin Brygmann.

Martin Brygmann
Martin Brygmann kan altid få os til at flække af grin.© Franne Voigt/martinbrygmann.dk
 

Om Martin Brygmann

Martin er født 25. januar 1963, hvilket gør ham til en kunstnerisk, original og helt vildt kreativ Vandmand (selvfølgelig – det giver jo så meget mening!).

Musik har altid interesseret Martin, og allerede som ni-årig startede han og vennerne et band i musiklokalet på deres lokale skole – ret sejt. Senere i livet blev han trommeslager for både Take Five, Love Shop, Lars H.U.G med flere.

I 1997 lavede Martin Brygmann TV-serien Lex og Klatten sammen med Peter Frödin, Hella Joof og Paprika Steen, og samme år lavede han faktisk også spillefilmen Hannibal og Jerry. Og derefter gik det altså stærkt for Martin!

Han begyndte at lave musik til film og serier (for eksempel til Jesus og Josefine – verdens bedste julesang, hvis du spørger os), og senere er noget af Martins musik faktisk også kommet i Den Danske Højskolesangbog.

Martin har fem børn (Cornelia, Sørine, Douglas, Frida og Ludvig) og bor i Farum med sin kone Marianne. 

 

Film med Martin Brygmann

 • Jorden er giftig fra 1988 – Denne kortfilm, der efterhånden har et par dage på bagen, handler om nogle unge mennesker, der leder efter livets mening. Martin Brygmann er her virkelig ung og spiller overfor en også meget ung Sofie Gråbøl – ret nuttet.
 • De skrigende halse fra 1993 – Hvis du ikke har set den her film endnu, skal du spørge dine forældre, om de ikke har den liggende et eller andet sted, for den er enormt sjov. Filmen handler om Ronni, der er en elendig guitarist i dødspunkbandet De skrigende halse. Hvis du gerne vil se Martin Brygmann som ægte punker med afbleget hår, er det denne film, du skal se til din næste filmaften.
 • Sidste omgang fra 1993 – Thomas Vinterberg har instrueret denne kortfilm med Martin Brygmann i hovedrollen. Siger Thomas Vinterberg dig noget? Ja, ikke? Det er nemlig ham, der lige har instrueret den vanvittigt populære film Druk!
 • Drengen, der gik baglæns fra 1995 – Martin Brygmann spiller i denne kortfilm læren til Andreas, der ikke ligefrem har haft det nemmeste liv.

 • Cirkus Ildebrand fra 1995 – I denne 90'er-film følger vi Sara, hvis største drøm er at optræde som klovn i et cirkus. Det er en virkelig sød børnefilm, hvor Martin spiller Arne. Bonusinfo er, at det er Rocazino, der har lavet titelmelodien til denne film – og helt ærligt, hvem elsker ikke at skråle med på “All my love, I will give you, if you want!” med Rocazino?
 • Fede Tider fra 1996 – Hvordan mon det var at flytte i kollektiv i 70'erne? Hvis du nogensinde undrer dig over det, skal du bare se denne enormt søde film, hvor Martin Brygmann spiller lidt af en hippie type.
 • De nye lejere fra 1996 – Den her kortfilm har altså virkelig en fed rolleliste! Her kan du nemlig se ingen ringere end Trine Dyrholm, Peter Gantzler, Ulrich Thomsen og selvfølgelig Martin Brygmann i en og samme kortfilm – what's not to like?
 • Den store Kul-Tur fra 1996 – Her skal vi ret langt ned på rollelisten for at finde Martin Brygmann, der spiller en birolle. Så hvis du er på udkig efter en film med flest mulige Brygmann-minutter, skal du nok lede lidt videre. 

 • Hannibal & Jerry fra 1997 – Mon ikke, du har set denne film, da du var barn? Hvis ikke, har du virkelig en af de bedste danske film i vente! I denne film spiller Martin Brygmann Hannibals far. Martin synger desuden med på filmens soundtrack Hjertets telefon – en sang, der sender os direkte tilbage til dengang vi var små og så denne film!
 • Ogginoggen fra 1997 – Martin Brygmann er her med i endnu en kortfilm, og i denne spiller han trommeslager. Filmen har et ret alsidigt cast, hvor både Stephania Potalivo, Otto Brandenburg og Anni Fønsby er med! Hvad siger du så?
 • Forbudt for børn fra 1998 – Helt ærligt ikke? Så lyder den her film lidt langhåret. Den handler om Ida, der gerne vil i Himlen. Men Gud forsøger at tale hende fra døden, og derfor må Ida tilbage til jorden og forsøge at få et bedre liv.
 • Den blå munk fra 1998 – Dramafilmen her foregår på en bar, hvor bartenderen Anita (Therese Glahn) vender op og ned på tingene! Martin spiller rollen som Kurt. 

 • Absolut Holberg fra 2000 – Trænger du til at få rørt lattermusklen lidt? Så skal du sætte Absolut Holberg på, der er en utraditionel komedie, hvor alle de farverige hovedpersoner fra Holbergs mest elskede komedier møder hinanden. Martin spiller rollen som Espen, der er en karakter i Holbergs Den Vægelsindede – nå ja, og så har han også skrevet alt musikken til denne film. Sejt!
 • Italiensk for begyndere fra 2000 – Filmen er en dansk dogmefilm og er faktisk en af de mest sete danske film i nyere filmhistorie! Martin har ikke den største rolle i denne film, men det er okay – filmen er så sød og sjov, at vi synes, du skal se den alligevel!
 • Grev Axel fra 2001 – Hvordan mon Martin Brygmann ser ud som opråber i 1700-tallet? Det mysterie kan du få afklaret i denne komedie fra 2001, der handler om Axel (Peter Frödin), der stjæler klæder fra adelsmænd og stjæler deres identitet. 
 • Kat fra 2001 – Hvis du er til gys og gru, har du måske allerede set den danske, mystiske gyserfilm Kat? Hvis ikke, kan du nå det endnu! Udover Martin Brygmann er altid sjove Søren Pilmark og mega seje Charlotte Munck også med. 

 • En kort en lang fra 2001 – Er du klar til en vaskeægte tudefilm? Vi har slet ikke tal på, hvor mange gange vi på Woman redaktionen har set den. Martin spiller parterapeut for det skrantende par, Jacob og Jørgen, og har også komponeret musikken til filmen (blandt andet den fantastiske sang Vent på mig). Vidste du, at filmen faktisk er instrueret og skrevet af skønne Hella Joof? 
 • Postkort fra Mars fra 2001 – Hvis du gerne vil have din daglige dosis Brygmann, men ikke har alt tid i verden, er et bud at se Postkort fra Mars, der kun er 27 minutter lang. 
 • Den store dag fra 2005 – Endnu en helt fantastisk kærlighedsfilm! I den her film falder en bryllupsplanlægger for sin klient, selvom hun faktisk er forlovet! Martin Brygmann spiller Simon i denne film. 
 • Far til fire – giver aldrig op fra 2005 – Far til fire-filmene går du aldrig galt i byen med! Heller ikke i denne, hvor Far mister sit job, og hele familien må hjælpe til. Martin kan spottes deri som rollen Jan. 
Martin Brygmann
Martin Brygmann har været med i et hav af film.© Franne Voigt/martinbrygmann.dk

 • Guldhornene fra 2007 – Kan vi lige blive enige om, at Martin Brygmann var FANTASTISK som Loke i Jul i Valhal? Det kan ikke tælles, hvor mange gange vi har skrålet: “Jeg' slet ikke bitter, eller vred”, når der er kommet lidt promiller indenbords. Derfor skal du også se Guldhornene, hvor Martin genoptager sin fantastiske præstation som hele Asgårds evige plageånd. 
 • Krøller i sovsen fra 2007 – Vanvittigt sjov komedie, hvor Martin spiller overfor blandt andet komikeren Jonatan Spang.
 • Blå mænd fra 2008 – Er du klar til at få ondt i maven af grin? Blå mænd er en af de sjoveste danske film, og Martin er med til at gøre den helt fænomenal som den lidt (meget) sleske kørelærer.
 • Far til fire – på hjemmebane fra 2008 – Martin Brygmann er tilbage i endnu en Far til fire-film – og endnu engang i rollen som Jan. 
 • Julefrokosten fra 2009 – Endnu en enormt sjov film, hvor Martin Brygmann blandt andet spiller overfor hysterisk morsomme Mick Øgendahl, topmodellen Helena Christensen og altid geniale Kim Bodnia. 

 • Far til fire – til søs fra 2012 – Endnu engang er Martin Brygmann med som Jan i Far til fire-filmene, men vi kan godt løfte sløret for, at kort efter dette, skete der noget ret spændende med Martins rolle i de film.
 • Far til fires vilde ferie fra 2015 – Okay, lige om lidt... Han er først lige Mogens i denne Far til fire film... 
 • Iqbal & den hemmelige opskrift fra 2015 – Denne søde, komiske familiefilm handler om 13-årige Iqbal, der virkelig forstår at rode sig ind i problemer! En lille fun fact er, at den faktisk er skrevet af Renée Toft Simonsen, der er tidligere topmodel, og Manu Sareen, der er politiker. 
 • Iqbal & superchippen fra 2016 – Filmen blev så populær, at der lynhurtigt kom en efterkommer. Martin spiller i samtlige Iqbal-film rollen som Jeppe. 

 • Far til fire på toppen fra 2017 – SÅ skete der endelig noget spændende for Martin i Far til fire-filmene – han blev nemlig selveste Far! I denne film skal Far have et nyt job – og han får det! Succes! Så hvad er problemet? Jo, problemet er, at hans nye job ligger i et virkelig højt højhus på allerøverste etage, og Far har gigantisk højdeskræk. Men som altid har Lille Per og de andre søskende en snedig plan. 
 • Far til fire i solen fra 2018 – I denne Far til fire-film rejser familien på en tiltrængt solferie, hvor det bare skal handle om afslapning, sol og sjov. Men tror du, familien får det så let? Nej vel? Familien ender nemlig med at skulle konkurrere i konkurrence om at blive "Årets solfamilie", og det går ikke stille for sig!
 • Iqbal & den indiske juvel fra 2018 – Brygmann er tilbage i den populære fortælling om drengen Iqbal. Endnu engang i rollen som Jeppe. 
 • Mugge & vejfesten fra 2019 – En virkelig sjov film af Anders Morgenthaler og Mikael Wulff, hvor Martin Brygmann spiller Pierre.

 • Far til fire og vikingerne fra 2020 – Så sjov! Vil du se Signe Lindkvist og Anders Lund Madsen overraske Martin Brygmann som vilde vikinger? Så er det denne film, du skal se i aften!
 

Film, Martin Brygmann har lagt stemme til 

 • Fedtmule og Søn fra 1995 – “Det Fedtmule og søn (YEAH), der ude på sjov igen!”, og så er det faktisk ingen ringere end Martin Brygmann, der er stemmen bag selveste Fedtmule! 
 • Hjælp! Jeg er en fisk fra 2000 – Denne film gjorde, at vi på Woman-redaktionen i vores barndom havde alvorlige mareridt om pludseligt at blive til fisk! Martin Brygmann lægger stemme til fladfisken. 
 • Robotter fra 2005 – Martin er i denne film stemmen bag karakteren Fender – i den amerikanske version er det ingen ringere end Robin Williams, der er stemmen bag Fender, så det er store sko, Martin skulle fylde (det gjorde han selvfølgelig uden problemer). 
 • Mega Mind fra 2010 – I denne animationskomedie tager Martin igen over efter en stor, amerikansk skuespiller – nemlig Brad Pitt! Men Martin gør det helt eminent som den danske stemme bag Metroman. 
 • Frost fra 2013 – Har du allerede gættet, hvem Martin er stemmen bag i Frost-filmen? Han er selvfølgelig søde, sjove Olaf, der bare drømmer om sommer (psst: se her 7 facts om Frost, du sikkert ikke kender til).
Martin Brygmann spiller Olaf i frost.
Martin Brygmann er stemmen bag den nuttede snemand Olaf i de danske Frost film© Disney+ – Once Upon A Snowman
 

TV med Martin Brygmann

 • Karrierehjørnet fra 1991 – Selvom denne serie er lavet før flere af os blev født, er den helt enormt sød og sjov! Peter Frödin og Martin Brygmann er i topform i denne serie, der handler om en terapeut og hans klient, der forsøger at finde hoved og hale på livet. 
 • Enten eller – Du bestemmer fra 1994 – I denne serie får vi lov til at se Martin hammer mange gange – han er nemlig manden på introfilmen.
 • Charlot og Charlotte fra 1996 – Martin er her med i det afsnit, der hedder “Gud ser alt, også selvom man ikke tror på ham”, hvor han spille en kunde ved en bager. 
 • Kaos i opgangen fra 1997 – I denne lidt ældre serie kan Martin Brygmann ses i et enkelt afsnit, hvor han spiller birollen Pierre. Se ham i afsnittet “Farve på tilværelsen”. 

 • Lex & Klatten fra 1997 – For 24 år siden kunne vi for første gang se Paprika Steen, Hella Joof, Peter Frödin og Martin Brygmann i skøn forening. Komediegruppen lavede et ugentligt show på TV2. Det er for eksempel derfra, sangen For kendt er fra. 
 • Drengen, de kaldte kylling fra 1998 – “De allerallerfleste, de tror, at det er lyv, at ham de kalder Kylling, er en dreng på 7!” var vores yndlingsintromelodi, da vi var børn, for så vidste vi, at noget af det absolut bedste børne-tv kom! Martin Brygmann spiller Kyllingens mega seje far.
 • Karrusel fra 1998 – Martin er kort med i denne serie, hvor han i et enkelt afsnit spiller journalist.
 • Det brune punktum: Helbredelsen fra 1999 – Efter Lex & Klatten gik i opløsning, lavede Martin Brygmann, Peter Frödin og Hella Joof satiregruppen her, hvor de underholdt på P3 hver søndag, og derefter lavede deres egne shows. Deriblandt Helbredelsen.
 • Taxa fra 1999 – Der var sååå sejt, hvis du i folkeskolen var en af dem, der måtte blive oppe at se Taxa! Hvis du var det, ved du nok godt, at Martin Brygmann her spillede læren. 

 • Løjserne fra 2001 – I denne TV-serie spiller Martin Brygmann og Iben Hjejle to mennesker i det pæne selskab, der begår forsikringssvindel og derefter skyder skylden på to hjemløse indbrudstyve. Det spøjse ved det hele er, at Martin og Iben selv spiller ALLE rollerne i serien! Martin har desuden selv skrevet manuskriptet til denne serie. 
 • Langt fra Las Vegas fra 2001 – Okay, hvem elsker ikke den enormt sjove serie Langt fra Las Vegas? Casper Christensen og Frank Hvam er intet mindre end geniale i denne serie, hvor Martin i to afsnit spiller Thor Fintasdottir (rimeligt vildt navn). 
 • Det Brune Punktum: Far brugte ikke noget fra 2002 – Det Brune Punktum var her på pletten endnu engang med endnu et sjovt show, hvor den populære sang Kom lad os gå (som Martin har skrevet) stammer fra. 
 • Jesus & Josefine fra 2003 – En helt perfekt julekalender, hvis vi skal sige det! Udover, at Martin Brygmann spiller Jesus' far (altså, ikke Gud, men Josef... Så papfar, eller...?), har han også skrevet musikken til julekalenderen! Mega sejt.
Martin Brygmann i Jesus & Josefine
Jesus (Sebastian Aagaard-Williams), Josef (Martin Brygmann) og Maria (Camilla Bendix) fra ”Jesus & Josephine” produceret af Cosmo Film A/S 2003© Cosmo Film A/S 2003

 • Forsvar fra 2004 – I den her serie spiller Martin faktisk sammen med sin bror, Lars Brygmann. Det må være meget hyggeligt at kunne gå på job med sin bror, tror du ikke? 
 • Jul i Valhal fra 2005Oh yes! Endelig får vi lov at se Martin i rollen som Loke – en af vores absolut yndlings Brygmann-roller. 

 • Wulffs Magasin fra 2008 – Martin er med i et enkelt afsnit i denne serie, nemlig afsnittet “Tømmermænd”, hvor han spiller Fabian. 
 • Maj & Charlie fra 2008 – Okay, Martin er faktisk også kun med i enkelt afsnit i denne serie. Nemlig allersidste episode, hvor han er entertainer
 • Lykke fra 2012 – Kan du huske denne vanvittigt populære serie om karrierekvinden Lykke? Vi elskede den serie så meget, og vi bliver stadig glade, når vi hører Oh Lands titelsang derfra. 
Martin Brygmann i Jul i Valhal
Loke (Martin Brygmann) fra ”Jul i Valhal” produceret af Cosmo Film A/S 2005© Cosmo Film A/S 2005

 • Backstage fra 2015 – Martin har en ret sjov rolle i denne serie – han spiller nemlig rollen som Ballon Johnny.
 • Hjørdis fra 2015 – Hvis du bare elsker søde Hjørdis fra den danske serie Rita halv så meget, som vi gør, så har du sikkert allerede set, at hun for nogle år siden fik sin helt egen spinoff-serie, der bare hedder Hjørdis. I denne serie spiller Martin søde Gert, der faktisk er med i ret mange afsnit!
 • En trekant en sang fra 2019 – På TV2 Charlie var Martin vært på dette program, hvor han hver uge fik to danske musikere på besøg, og de så sammen skulle hylde et stort musiknavn.  

 • Store Lars fra 2020 – I denne serie spiller Martin faktisk bare sig selv, men har en ret stor rolle alligevel! har faktisk en rigtig stor rolle i denne serie, der handler om Lars Hjortshøj og hans jagt på at blive taget mere seriøs i sin karriere. 
Martin Brygmann i Store Lars
Martin Brygmann i Store Lars© Viaplay
 

Udvalgt musik af Martin Brygmann

Martin har lavet vanvittigt meget musik – både til film, serier, reklamer, andre musikere og egne albums. Her er et udvalg af det. 

 • Musik til Det Brune Punktum (1998) – Her har Martin blandt andet lavet sangen: Kom lad os gå og Jeg vil i seng med de fleste. Vi kan begge sange uden ad!
 • Musik til En kort en lang (2001) – Kender vi ikke alle sangen Vent på mig? Det tror vi nok, vi gør. Det er faktisk også den sang, der var det mest spillede radiohit mellem 2003-2007, så den har været svær at undgå.
 • Musik til Jesus & Josefine (2003) – Martin har blandt andet skrevet selve titelsangen til denne julekalender. Du kan høre den ikoniske Jesus og Josefine-sang her
 • Musik til Oh Happy Day (2004) – Til denne film skrev Martin hittet Love will shine.
 • Musik til Fakiren fra Bilbao (2004) – Her har Martin skrevet soundtracket. 

 • Musik til Jul i Valhal (2005)Både Gudesangen, I morgen og i dag, Fuld af jul samt selve soundtracket har Martin skrevet – virkelig sejt! Et fun fact er, at det er Martins egen datter, Frida, der synger alle de sange, hvor det ligner, at hovedpersonen Sofie synger. 
Martin Brygmann i Jul i Valhal
Loke (Martin Brygmann) fra ”Jul i Valhal” produceret af Cosmo Film A/S 2005© Cosmo Film A/S 2005

 • Musik til Far til fire – gir' aldrig op (2005) – Endnu engang har Martin skrevet et mega fedt soundtrack!
 • Musik til Birthe Kjær: Lys i mørket – “Anemonevej” (2006) – Martin har skrevet musik til utallige solister: Alberte Winding, Søs Fenger, Jon Nørgaard, Bent Fabric med flere. Men han har deriblandt også skrevet denne skønne sang for Birthe Kjær.
 • Albummet Brygmann's Bedste Sange (2009) – På dette album finder du 16 popsange skrevet og fremført af Brygmann selv. På albummet finder du flere af hans klassikere, men også ny musik, der aldrig tidligere havde været fremvist. 
 • Albummet De fleste ulykker sker med lemmet (2011) – Albummet her er fyldt med sangene fra Martins show på Bellevue Teatret af samme navn. Der er 12 sange på albummet. 
 • Albummet Bates Delight (2017) – Dette album var virkelig længe under produktion – hele tre et halvt år og har tilmed kostet omkring en halv million kroner at indspille og producere. Albummet blev taget virkeligt godt imod – for eksempel gav BT det fem ud af seks stjerner og skrev: “Bates Delight er et mindre, dansk popmesterværk”. 
 

Lydbøger med Martin Brygmann

Hvis du er helt vild med at lytte til bøger, har du måske allerede hørt Martin Brygmanns stemme i dine høretelefoner et par gange eller to før. Martin er nemlig en flittig og dygtig herre, når det kommer til indlæsningen af lydbøger (nå jo, og musik, skuespil, comedy og alt muligt andet, som hans CV ovenfor bevidner). 

Martin har blandt andet indtalt flere børnebøger så som: Ali Baba og de fyrre farlige røverere, Cykelmyggen Egon og Lotte kan nemlig cykle (alle fra 2010). 

Allerede i 1998 indtalte Martin sin første lydbog – nemlig Kaninerne i Hulebyen sammen med Paprika Steen. 

Martin Brygmann
Hvis du har hørt mange lydbøger, har du måske hørt nogle oplæst af Martin Brygmann© Franne Voigt/martinbrygmann.dk
 

Andre nævneværdige præstationer af Martin Brygmann

 • Onemanshow De fleste ulykker sker med lemmet i 2011 – Martin lavede på Bellevue Teatret sit allerførste onemanshow, som derefter blev til et album. 
 • Todd til Zulu Comedy Galla i 2011 – Måske har du allerede set det enormt sjove klip, hvor Martin Brygmann spiller sin selvopfundne karakter Todd? Hvis ikke, har du noget sjovt i vente!
 • Lord Faquaad i musicallen Shrek i 2013 – I 2013 kom den elskede, grønne trold endelig til Danmark som musical. Niels Olsen spillede Shrek, Maria Lucia spillede Fiona, og som den onde superskurk Faquaard trådte Martin Brygmann ind på musical-scenens skrå brædder for første gang – et sted, han kom til at befinde sig meget de kommende år.
 • Hædersprisen fra komponistforeningen DJBFA 2015 – Martin blev hyldet for sit musikalske arbejde med den fornemme pris og 25.000 kroner. 
 • Sir Lancelot i opsætning af Monty Python-musicalen Spamalot i 2017 – Sammen med blandt andet Lars Hjortshøj og Linda P var Martin med til at vække denne humoristiske musical til live inde i Tivoli. 
 • Arne Nougatgren i musicalen Terkel i knibe – The Motherfårking Musical i 2018 – Martin spillede i denne musical den mega søde, men også lidt specielle, musiklærer. 

 

Fun facts om Martin Brygmann

 • Martin Brygmann ville egentlig have været VVS'er, fordi det ikke tog så lang tid at uddanne sig til. Han færdiggjorde det dog aldrig. 
 • Martins brødre er også skuespillere – nemlig Lars Brygmann og Jens Brygmann. 
 • Programmet En trekant en sang foregik hjemme i Martins eget hus. 
 • Martin har sine to ældste børn (Frida og Ludvig) med dramatikeren Line Knutzon. 
 • Martin er den yngste af en søskendeflok på fire og er derfor altid blevet meget forkælet. 
 • Martin mødte sin kone Marianne på en optagelse til en reklamefilm for noget chokolade. Han var klædt ud med hvid paryk og høje støvler, og det første, han spurgte hende om, var, om hun var platfodet. Vi er ikke helt sikre på, den kommentar var faldet i god jord ved os, men det lykkedes ham altså at score sin Marianne.
 • Han har lidt af araknofobi (fobi for edderkopper), men er blevet helbredt. 
 • I sin unge dage var Martin trommeslager for mange store, danske bands – heriblandt Love Shop. 
 

Hvad bliver det næste med Martin Brygmann? 

Som det lange CV viser, kan det ikke ligefrem siges, at Martin er en mand, der sidder stille. Med sine mange talenter er der slet ingen tvivl om, at Martin kommer til at lave mange flere ting, der får os til at klaske os på lårene af grin, skråle højt med eller spærre øjnene op af spænding. 

Vi kan slet ikke vente med at finde ud af, hvad det næste Martin Brygmann skal forkæle os med er!

Hvis du, ligesom os, ikke kan få nok af stand-up, burde du også læse vores andre artikler med komikerne Melvin Kakooza, Jonatan Spang, Mick Øgendahl, Heino Hansen og Anders Matthesen.

Kilder: Martinbrygmann.dk, Dr.dk, Imdb.com, Bt.dk og Oneandonlymusicalteater.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.