Brad Pitt
Se hvilke overraskende jobs dine yndlings stjerner har haft© Getty Images

18 store stjerner, som har haft virkelig overraskende jobs, inden de blev kendte

Flere af de kendtes tidligere jobs har særdeles frække undertoner

3. maj 2023 af Frederikke Brinkborg Jønsson

Det kan være svært at forestille sig, at vores yndlingsskuespillere og -kunstnere engang har levet et andet liv end det glamourøse Hollywood-liv, de lever i dag. Men det har de fleste af dem faktisk.

Nogle af de jobs, de kendte engang har haft, vil nok komme bag på dig. Flere kendte har nemlig arbejdet som alt lige fra løvetæmmer og stripper til kosmetolog for døde mennesker. Læs listen herunder, hvor vi har samlet de overraskende jobs, som 18 forskellige stjerner har haft – måske kan du lære noget nyt om din yndlingsskuespiller...

1. Harry Styles

Under indspilningen til One Directions' sang This Is Us måtte bandets medlemmer arbejde ved siden af for at få økonomien til at hænge sammen. For eksempel tog Harry Styles tilbage til sin hjemby, hvor han arbejdede på det lokale bageri. Vi må sige, at der er sket lidt siden hen for den verdensberømte superstjerne!

2. Victoria Beckham

Længe inden hun blev kendt som Posh Spice fra Spice Girls, kunne du se Victoria Beckham på skærmen i en lidt anderledes mondering, end den vi typisk ser hende i i dag. Den amerikanske tv-station BBC havde nemlig et program ved navn Body Matters, som Victoria Beckham var med i – og det var ikke hendes smukke udseende, der var i fokus. Hun spillede nemlig en sædcelle. Ja, vi har også svært ved at forestille os det...

3. Barack Obama

Inden han indtog sædet som USA's første, sorte præsident i 2008, arbejdede Barack Obama i isbutikken Baskin Robbins (okay, nok ikke LIGE inden, han blev præsident). Han har efterfølgende sagt, at jobbet hjalp ham med at forstå værdien af hårdt arbejde, og hvordan han bedst muligt kunne balancere arbejde, venner, familie og skole.

4. Rihanna

Selvom du måske har svært ved at tro det, så har Rihanna ikke altid været den kendte sangerinde med de gode moves og den smukke stemme. Inden livet i rampelyset var Rihanna nemlig kadet (officerelev) i det amerikanske forsvar.

Rihanna
Rihanna var officerelev inden hun blev sangerinde.© Getty Images

5. Christopher Walken

Du kender nok bedst Christopher Walken fra sine mange roller i film som Catch Me If You Can, The Deer Hunter og Hairspray, men inden hans skuespillerkarriere tog fart, var han dog kendt for noget lidt andet. Som ung arbejdede han nemlig i et cirkus som, hold nu fast, løvetæmmer.

6. Dua Lipa

I håbet om at møde nogle, der kunne hjælpe hende i gang med sin karriere som professionel sangerinde, fik Dua Lipa arbejde som model. Efter at have været model for tøjproducenten Topshop fik hun kontakter i det amerikanske X Factor, hvor hun sang i en af deres reklamer. Efterfølgende fik verden for alvor øjnene op for den dygtige sangerinde, og hun har ikke set sig tilbage siden.

7. Chris Pratt

Vi kender nok bedst Chris Pratt som skuespilleren fra Jurassic World og Avengers. Men vi ville nok ikke have haft noget imod at have kendt til ham, før hans karriere som skuespiller tog fart. Inden da arbejdede han nemlig som stripper på Hawaii.

8. Channing Tatum

Channing Tatum – vores alle sammens Magic Mike. Det var nemlig ikke kun i filmen, at Channing Tatum forførte damer med sin sensuelle dans og sin imponerende six-pack. Ligesom Chris Pratt har Channing Tatum haft en fortid som stripper, inden hans skuespillerkarriere tog fart. Det forklarer jo, hvorfor han virkede så overbevisende i sin rolle som Magic Mike!

Channing Tatum
Channing Tatum var stripper inden han blev skuespiller.© Getty Images

9. Gabourey Sidibe

Før hun blev kendt som skuespillerinden fra serien American Horror Story var Gabourey Sidibe kendt som den 21-årige Melody i den anden ende af røret. Hun arbejdede nemlig som telefonoperatør i et firma, som tilbød telefonsex. Sidibe har senere fortalt, at jobbet forberedte hende på sin karriere som skuespillerinde, som begyndte, da hun fik hovedrollen i filmen Precious.

10. Hugh Jackman

Før han begyndte at underholde voksne mennesker med sine roller i film som Wolverine, The Greatest Showman og X-Men, var han børnenes festklovn. Helt bogstavelig talt. Inden sin karriere som skuespiller arbejdede Hugh Jackman nemlig som klovn til børnefødseldage, og han har derudover arbejdet som gymnastiklærer på et gymnasium.

11. Nicole Kidman

Nicole Kidman er ikke kun en fantastisk dygtig skuespillerinde. Hun er også en virkelig god massør. Dette skyldes, at hun i forbindelse med, at hendes mor havde brystkræft, tog et massagekursus, så hun kunne give sin mor massage efter strålebehandlingerne. Virkelig betænksomt! Hun fik derefter smag for det og begyndte at tage rundt til folks hjem for at give dem massage. Vi er dog ret glade for, at det var interessen for skuespillet, der endte med at vinde.

12. Sylvester Stallone

Som om det ikke var overraskende nok med Christopher Walken, har skuespilleren Sylvester Stallone også arbejdet med løver. Stallone arbejdede dog i Central Park Zoo, hvor han gjorde rent i løvernes bure.

13. Megan Fox

Ifølge den amerikanske skuespillerinde Megan Fox har hun kun haft ét “rigtigt arbejde”, inden hun begyndte sin karriere som professionel skuespillerinde. Hun har nemlig arbejdet i en smoothie bar, hvor hun reklamerede for butikken i en noget anderledes udklædning, end den hun ofte benytter i dag. Hver fredag stod hun nemlig ude på gaden udklædt som en stor banan. Det har vi meget svært ved at forestille os...

Megan Fox
Kan du forestille dig Megan Fox som en stor banan?© Getty Images

14. Jon Hamm

Før han indtog rollen som Don Draper i serien Mad Men, arbejdede Jon Hamm allerede i filmindustrien – dog i en lidt anden genre, end den vi kender ham fra i dag. Han arbejdede nemlig i pornoindustrien, hvor hans opgave var at klæde skuespillerne på (... han klædte dem måske mere af i virkeligheden?).

15. Terry Crews

Udover at være en formidabel skuespiller og tv-vært er Terry Crews en virkelig god tegner og maler. Han har tit malet portrætter af venner og har endda arbejdet som tegner i en amerikansk retssal, hvor han deltog i rettergangen af en drabssag.

16. Whoopi Goldberg

Inden vi kunne se Whoopi Goldberg i film som Ghost og The View, arbejdede hun som kosmetolog. Det var dog en lidt anderledes form for kosmetolog, end den du nok tænker på. Hun arbejdede nemlig i et lighus, hvor hun klædte de døde mennesker på og gjorde dem pæne til deres begravelse. Et lidt spooky arbejde, hvis I spørger os.

17. Brad Pitt

Det er ikke kun verdensstjernen Megan Fox, der har reklameret for firmaer iført et fjollet kostume. Vores egen Brad Pitt har gjort fuldstændig det samme. Blot som en kæmpe, dansende kylling, som skulle lokke kunder ind på spisestedet El Pollo Loco. Lad os være ærlige. Han havde 100% lokket os ind! 

Brad Pitt
Brad Pitt var udklædt som en stor kylling.© Getty Images

18. Margot Robbie

Inden sin karriere som skuespillerinde arbejdede Margot Robbie i sandwich-kæden Subway, men siden da har hun kun aflagt spisestedet få besøg. Hun bliver nemlig irriteret over, at de nuværende medarbejdere ikke lægger lige så meget kærlighed i at lave sandwichene, som hun gjorde, så vil hun hellere være fri.