Take That
Skal du med til koncert med det britiske boyband? © Wenn

Take That kommer til Danmark – og de har alle deres største hits med!

Hvem har ikke skrålet med på kæmpehittet Back For Good?

21. september 2018 af Michelle Andersen

Der er gode nyheder til alle Take That-fans – for det britiske boyband, som i dag består af Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen, kommer til Danmark. I forbindelse med bandets 30 års jubilæum i 2019 drager de tre mænd på turne – og det bedste af det hele er, at de har deres største hits med i bagagen!

Albummet med alle de største hits hedder Odyssey, og det lander på gaden 23. november i år. Det nye album er en hyldest til gruppens fortid og nutid, og så byder det, udover store hits, også på tre nye numre – kan det blive bedre? 

Du kan snart købe billetter

Hvis du vil sikre dig billetter til tourens eneste koncert i skandinavien, så skal du sidde klar 28. september klokken 10.30, hvor billetsalget starter her. Koncerten foregår i K.B. Hallen i København 21. juni 2019.

Trioen har smeltet vores hjerter med deres charme og udødelige pophits som Pray, How Deep is Your Love, Back For Good, Babe, Relight My Fire, Patience og Shine – og nu har du altså muligheden for at skråle med (og måske svinge hofterne?), når de kommer til Danmark og forhåbentlig leverer et storslået og mindeværdigt show, du sent vil glemme. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori