Woman redaktionen
Er det kun os på Woman, der ligner forvirrede bankrøvere med mundbind?© Privatfoto

11 tanker, vi aldrig havde tænkt inden corona

‘Har håndsprit altid lugtet af Tequila-aften på Crazy Daisy?’

20. november 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. ‘Hvorfor skulle der en verdensomspændende pandemi til, før vi begyndte at gå op i håndhygiejne?’ Kunne vi godt have undværet nogle af de influenza-omgange, vi har haft? Ja, helt klart!

2. ‘Endelig har vi introverte en undskyldning for at bede folk rykke sig lidt i køen i Netto.’ “Hej med dig, ja, der er jo corona, så vil du please lade være med at stå og ånde mig i nakken?”

3. ‘Er snoede lys enormt flotte, eller keder vi os enormt meget?’ Ej okay, de er virkelig flotte! Særligt dem, vi ikke selv laver (eller er det kun vores, der bliver skæve?)

4. ‘Har håndsprit altid lugtet af Tequila-aften på Crazy Daisy?’ Vi bliver altid i tvivl, om vi er på vej ind at handle eller på vej i byen, når vi lugter til supermarkedernes håndsprit. 

5. ‘Hvor meget er en meter EGENTLIG?’ Det var vi ikke helt sikre på inden corona, men det er vi blevet verdensmestre i nu!

6. ‘Surdejsboller er et must for enhver amatør-bager.’ Vi føler altså, vi var tilfredse med vores koldthævede boller inden pandemien, men det er, som om det bare ikke er nok længere.

7. ‘Wow, der er mange mink i Nordjylland.’ Altså... Som i VIRKELIGT mange!

8. ‘Hvornår mon vi får en hvid sandstrand at se igen?’ Løkken og Skagen er SÅ lækre, men bare ikke det samme som Thailand eller Italien. 

9. ‘Pressemøder er så spændende!’ Hundrede procent lige så spændende som finalen i Nybyggerne eller diskussionen om hvorvidt Ross og Rachel var på pause.

10. ‘Når vi ser film, og skuespillerne krammer, får vi lyst til at råbe: “Hallo, hvad laver I? STOP!”, men så husker vi lige, at der jo også var et liv inden corona. 

11. ‘Mundbind kan se seje ud!’ Bare ikke på os... Som I kan se, ligner vi her på Woman-redaktionen mest en mellemting mellem en bande forvirrede bankrøvere og små mumitrolde. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.