Kunne du være med i Den store bagedyst? Test din bageviden her

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Hvilken ingrediens er vigtig, hvis du laver din egen fondant?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvor mange lag skal der være i en wienerbrødsdej?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvad er blindbagning?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvad bruges en tyl typisk til?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvilken type mel bruges til macarons?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvor lang tid i forvejen skal du gerne lave fordejen til honningkagehjerter?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvad består en Sarah Bernhardt-kage af?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvad er de to hovedingredienser i royal icing?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvilket af disse hævemidler kan ikke bruges i småkager?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvad er durummel særligt velegnet til?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvilken type ost bruges der til at lave tiramisu?

Rosa fra Den Store Bagedyst

Hvad er en madeleine?

Rosa fra Den Store Bagedyst