Kvinde arbejder i en garderobe
Har du arbejdet i en garderobe? © Getty Images

10 ting, du helt sikkert genkender, hvis du har arbejdet i en garderobe

Gæsterne prøver altid at få deres jakker med hjem, selvom de har mistet deres garderobenummer

25. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du oplever lidt for ofte gæster, der brokker sig over, at garderoben koster penge... Så må de jo feste et andet sted, hvis ikke de vil betale den 50'er. 

2. Når du har været på arbejde i fem timer, og klokken er tre om natten, men der stadig er to timer til, at du har fri. Godt, der findes energidrik! 

3. Når gæsterne prøver at få deres jakker med hjem, selvom de har mistet deres garderobenummer. Og du for trehundrede gang skal sige nej. 

4. Når du kommer hjem midt om natten efter en laaang vagt, og din krop bare ikke kan falde til ro. Det natarbejde er bare svært at vænne sig til. 

5. Når klokken er fem om natten, klubben er lukket, og der stadig hænger syv jakker og et tørklæde i garderoben... Er folk seriøst taget hjem uden deres vinterjakker i minusgrader? 

6. Når en gæst kommer ind relativt ædru og efter et par timer kommer ud stangstiv. Der er i hvert fald blevet drukket igennem på den bytur. 

7. Når folk bruger over 10 minutter på at rode deres lommer i både bukser og taske igennem for at finde deres garderobenummer, som selvfølgelig er blevet væk. Hvornår lærer folk bare at tage et billede af det? 

8. Den akavede walk of shame folk laver dagen efter en bytur for at hente deres jakker i garderoben... Det er bare aldrig fedt at være på en natklub om dagen. 

9. Du har brugt mange timer, sammen med dine kollegaer, på at grine af sjove, fulde mennesker. Vel vidende om, at du er akkurat lige sådan, når du selv er fuld. 

10. Den minikrise, der opstår, hvis der bliver kludret i numrene. Nummer 375 er en grå jakke, men det skulle have været en sort mulepose... Åh nej.