Singstar playstation 2
Vi brugte uhyggeligt mange timer på at synge SingStar på vores PlayStation 2. © Sony/Singstar

9 ting, du kan huske, hvis du spillede SingStar som teenager

Du hadede at spille med den veninde, der aldrig sang, men bare nynnede, så hun ramte tonerne perfekt

24. marts 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Til fødselsdage var det en integreret del af dagen, at I skulle et smut forbi fødselarens Playstation 2 til en omgang SingStar. SingStar Pop Hits og SingStar Part Hits var især et hit!

2. Da I blev gamle nok til at drikke Breezers og Smirnoff Ice, skulle der til privatfesterne naturligvis også duelleres i, hvem der bedst kunne ramme tonerne i Sean Kingstons Beautiful Girls. Og hvis du ikke skulle synge, kunne du jo lige fyre en dans i dine sprøde Kawasaki-sko og gennemsigtige Dolce Gabbana-bluse af i baggrunden. 

3. I starten var det lidt grænseoverskridende at skulle synge foran dine klassekammerater, når I samledes hos én af jer efter skole. Det gik dog hurtigt over, da det var ret sejt at være god til SingStar. 

4. Da High School Musical-udgaven kom, kunne du slet ikke være i dig selv.We're soariiiiiin', flyiiiiiiiin', there's not a star in heaven, that we can't reach!”

5. Det samme gjaldt Disney-udgaven! 

6. Du havde helt sikkert en veninde, du hadede at spille med, fordi hun aldrig sang, men bare nynnede, så hun ramte tonerne perfekt. Unfair!

7. Det var så klamt, når nogen havde munden så tæt på mikrofonen, at deres læber, spyt og sågar tunge ramte den. “Så, nu er det DIN tur.” Ja, tusind tak, du. 

8. Medley-sangene var klart en udfordring. Du kunne jo være sindssygt skarp i Sugarbabes Push the Button og pivelendig til U2's Beautiful Day.

9. Du brugte ikke rigtigt din PlayStation til andet end at spille SingStar og se de samme dvd-film igen og igen, som du investerede i, så de kunne pryde din reol. Medmindre din PlayStation var pink. Så var den jo et kunstværk i sig selv. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.