Frustreret kvinde kigger i sin taske
Ak ja – nu er den væk, igen...© Getty Images

13 ting, du kender, hvis alle dine ting altid bliver væk

Du må aldrig låne folks ting, fordi de ved, at du mister dem...

18. april 2023 af Zenia Andine Kehlet

1. Du har selvfølgelig købt en skål til dine nøgler, så du altid ved, hvor de er. Problemet er bare, at de ALDRIG ender i skålen...

2. Derfor overvejer du selvfølgelig, om du skal investere i nøgler, der bipper, når du fløjter eller klapper. Men du frygter også en smule for, hvad naboen vil tænke.

3. Hårnåle og elastikker ejer du heller ikke... I hvert fald ikke ret længe.

4. Du har ikke tal på, hvor mange gange du er blevet stillet dumme spørgsmål som: “Har du kigget der, hvor du sidst så den?”...

5. Og du har bare lyst til at råbe: “SELVFØLGELIG HAR JEG DET, MEN DEN VAR DER IKKE, ELLERS VAR DEN NOK IKKE VÆK!”. Men du har fundet ud af, at det er bedst at tælle til 10 og ignorere det.

6. Du tjekker dine lommer hele tiden for at sikre dig, at du ikke har smidt din nøgle eller mobil væk ENDNU. 

7. Til gengæld går dine bekymringer aldrig på, om du får nok motion, for hvis du ikke danser macarena for at tjekke, om du har dine ting på dig, så render du rundt og leder efter dem.

8. Og panikker en smule (okay, meget), når du ikke kan finde din mobil. Indtil du opdager, at den bare ligger i den forkerte lomme.

9. Du lægger nemlig altid dine ting et sted, hvor du i øjeblikket tænker “her glemmer jeg den ikke”. Men jo... Jo, det gør du.

10. Du ejer ikke to sokker i samme farve. Det gjorde du engang, men på en eller anden måde er alle forsvundet...

11. Du må aldrig låne folks ting, fordi de ved, at du mister dem...

12. “Du ville miste dit hoved, hvis ikke det sad fast”. Citat: alle, du kender...

13. Folk kommer altid med “gode råd” til ting, du kan købe, så du kan organisere dine ting. Som om du ikke allerede har overvejet og købt en del... Men de er også på mystisk vis blevet væk.