Joey fra Venner
Vi kunne ikke være mere enige. © Warner Bros.

10 ting, du kender, hvis du betegner dig selv som en snacker

Din snack-lyst resulterer i, at du spiser cirka 11 gange dagligt

20. maj 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Når du laver mad, bliver du mæt, inden du sætter den færdige ret på bordet. Det er jo umuligt at åbne en pose mozzarella uden lige at smage på varerne?

2. Din snack-lyst resulterer i, at du spiser cirka 11 gange dagligt. Præ-morgenmad, morgenmad, formiddagssnack, sen formiddagssnack, frokost, eftermiddagssnack, præ-aftensmadssnack, smagning af råvarerne under madlavningen, aftensmad, aftensnack, natmadssnack...

3. Det er håbløst for dig at have slik liggende i hjemmet. Det kommer ikke til at ligge der i særligt mange minutter i hvert fald. 

4. Men det betyder ikke, at du ikke har prøvet at have en slikskuffe. HVEM er de viljestærke regelryttere, der kan det?!

5. Hvis du skal med offentlig transport, ud at rejse eller bare på en længere gåtur end ned til det lokale supermarked, er en lille snack en livsnødvendighed. Det tager dog hårdt på dankortet, at en togtur altid kræver et visit hos 7/11.

6. Du spiser dig aldrig for mæt til de sædvanlige måltider, så du har plads til snacks. Ligesom nogen siger, at de altid har plads i maven til dessert, skal du altid have plads til en snack!

7. Du har en stor kærlighed til de kollegaer eller studiekammerater, der tager kage med ved særlige lejligheder. Eller endnu bedre: Dem, der tager snacks med, når der IKKE er en særlig lejlighed!

8. Til gengæld forstår du overhovedet ikke dem, som ikke tager noget med på deres fødselsdag. Nu havde du lige gået og drømt om en kagemand, jordbærtærte, is, cookies, vandmelon, Läkerol – ja, bare et eller andet at proppe i munden! – hele dagen. 

9. Du åbner dit køleskab omring 300 gange dagligt. Stadig tomt. Stadig lyst til en snack. 

10. “Don't call me a snack. Get me a snack!” er mildest talt dit motto.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.