SMS beskeder
Har I også lidt for tit haft den her diskussion?© Woman.dk

9 ting, du kender, hvis du er (eller har været) i et langdistanceforhold

Din kæreste har set dig lave ALT på facetime. Vaske op? Jeps. Rense hud? Selvfølgelig. Falde i søvn? Ups...

12. april 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Telefon-logistik er alfa og omega. “Kan du snakke i aften?”, “Nej, kan du i morgen?”, “Nej”, okay, farvel for evigt, I kommer aldrig til at snakke sammen igen...

2. Irritationsmomentet, når folk siger: “Men det er jo også godt at savne hinanden!”... Ja... Men to år i streg? Du tror vist lige, I har savnet nok. 

3. Din kæreste har set dig lave alt på FaceTime. Du kan jo sagtens nå at bage en lille kage, rydde ud i dine gamle sokker eller lægge en ansigtsmaske, mens du hører om din kærestes følelsesregister under den seneste Manchester-kamp. 

4. Og desværre også set dig falde i søvn på FaceTime... “Undskyld skat, du var overhovedet ikke kedelig, jeg var bare SÅ træt!”, og nej, så hjalp din kærestes historie om aktiemarkedet da heller ikke, men altså...

5. Telefon-sex er en nødvendighed. Men det bliver bare aldrig mindre akavet at svare på: “Hvad har du på lige nu?”, når du helt reelt bare ligger i din fem år gamle, slidte My Little Pony t-shirt og dine menstruations-underbukser: “Bare et lækkert, sort, sæt undertøj, skat” – ja, som om.

6. Dine weekender er nærmest altid bookede, og dine veninder skal stadig lige lære, at når de ringer og spontant vil drikke tequila-shots en lørdag aften, er du højest sandsynlig ved at indhente en hel' uges parforhold med din kæreste. Der er altså en Netflix-serie eller to, der skal catches op på.

7. Du skal altid understrege for Onkel Gert, at din kæreste altså findes, selvom kæresten aldrig kan være med til påskefrokost og børnefødselsdage. “Gert, se det her billede! Det er min kæreste! Der eksisterer!”

8. Jo, et skænderi kan godt begynde med en besked uden en smiley. Det er SÅ nemt bare lige at indsætte en lille emoji, hvorfor ikke bare gøre det? Hva'? (Og ja, der sker så mange misforståelser over tekst...)

9. Der er så mange gange i løbet af dagen, hvor du tænker: “Åh, gid min kæreste var her nu”. For eksempel når jeres sang spiller i radioen, når du ikke kan beslutte dig for, hvad du skal have til aftensmad, når du godt lige kan bruge et kys, eller når sengen føles lidt ekstra stor om aftenen. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.