Elektriker
Dater du en elektriker? © Getty Images

11 ting, du kender, hvis du er kærester med en elektriker

Du er vant til, at der altid er rod i bilen, fordi din kæreste har VIRKELIG meget værktøj over det hele!

3. november 2022 af Henny Müller Dahl

1. Du er vant til, at der altid er rod i bilen, fordi din kæreste har VIRKELIG meget værktøj over det hele. Det betyder så også, at I typisk altid har lige dét redskab ved hånden, som I har brug for derhjemme. 

2. Apropos rod mener din kæreste ikke, at du overhovedet kan tillade dig at synes, at vedkommende roder. “Hvis du synes, jeg roder, så skulle du bare se det sted, vi var i dag!” 

3. Din kæreste er ret meget svigermors drøm, fordi der er altid hjælp at hente, hvis en lampe skal hænges op. Det nyder du i øvrigt også ret godt af selv, når du liiige har købt en ny en af slagsen i IKEA. 

4. Din kæreste snakker meget om sin hårde tid som lærling. “Men det skal sgu være hårdt!”, som de siger i Robinson. 

5. Du er vant til, at din kæreste får lidt oftere stød end de fleste. Men du har accepteret, at det næsten er uundgåeligt. 

6. Din kæreste kan finde på at viske ting som “Hvem pokker har sat den stikkontakt i?”, imens han/hun sender dømmende blikke mod det dårlige arbejde. 

7. Samtidig er sætninger som: “Jeg skal lige fikse nogle installationer for en kammerat” en fast del af jeres liv sammen. Men du har vænnet dig til, at du nogle gange må vente lidt på kærestetid. 

8. Din kæreste hentyder ofte til, at han/hun kan finde ud af at fikse det hele, bare fordi vedkommende er håndværker. “Ja ja, jeg kan sagtens finde ud af at bygge et skur!”

9. Din kæreste kender altid de nyeste sange. Selvfølgelig fordi radioen ALTID er tændt på arbejdet. 

10. “Jeg skal nok lave den stikkontakt, skat. Bagerens børn får jo heller ikke hjemmebagt brød, vel?” er endnu en af de sætninger, du hører liiidt for tit. Well... 

11. Selvom din kæreste kan være irriterende, er personen altid dit lys i mørket. Den elektrikerjoke beskriver i hvert fald jeres forhold meget godt!