Træt kvinde på hjemmekontor
Vi savner vores kollegaer!© Privat foto

10 ting, som du helt sikkert kender til, hvis du arbejder hjemmefra

Hårvasken kan sagtens blive skubbet en dag mere!

18. januar 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Frokostordningen derhjemme er bare ikke lige så fed, som den på jobbet. Den leverpostejmad var virkelig lækker den første dag, men for tredje uge i streg? Not so much. 

2. Du savner pludselig dine kollegaer. De er bare lidt mere interessante at tale med end den potteplante, der nu må lægge øre til alt dit brok over mails, zoom og deadlines

3. Du er blevet verdensmester til Zoom og ved, at du altid skal bede Carsten om lige at trykke på den lille knap i hjørnet, så du kan høre, hvad han siger. Hver. Eneste. Gang. 

4. Du kommer altid til liiige at se et ekstra afsnit The Crown eller Ex on the Beach om aftenen, for du kan jo sove længe! Eller længe og længe. I hvert fald de 10 minutter længere, som tøjkrisen og cykelturen normalt tager. 

5. Du tjekker køleskabet konstant. Og uanset, hvor mange gange du åbner det, er der stadig kun den halve pakke rugbrød og for gamle mælk, der også var der sidst – mystisk...

6. Dine skinny jeans er blevet udskiftet med joggingbukser, og din hårvask kan da sagtens lige blive skubbet bare en dag mere. Opfindelsen af tørshampoo skal ikke være forgæves! 

7. “Yay, hjemmearbejde! Nu skal jeg lave lækre sunde retter og løbe en tur i min pause!”... Nej...

8. Til gengæld føles værterne på P3 efterhånden som dine venner. “Hej igen, Christian og Maria! I har været savnet siden... Ja, i går.”

9. ‘Det er synd for mig, jeg skal arbejde hjemme. Jeg må hellere forkæle mig selv lidt.’ Med en lille kage... Og et godt glas rødvin! Ej okay, og kakao med flødeskum. Måske også lidt online shopping? Nå ja, og vi skal jo alle sammen huske samfundssindet – Wolt og JustEat, jeg kommer nu!

10. Ikke kun frokostordningen på job er bedre – også kaffen! Okay, tæt på alting er jo bare bedre inde på jobbet.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.