Friends The Reunion
Altså minder Matt LeBlanc ikke ret meget om Joey i virkeligheden?© HBO Nordic

12 ting, vi alle tænkte, da vi så Friends: The Reunion

Hvilken tandpasta bruger Matthew Perry, og hvor får vi fat i den?!

4. juni 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. ‘Så Ross og Rachel var forelskede i hinanden i virkeligheden? Og de plejede at ligge i ske mellem optagelserne?’ Nej, vi græder ikke, vi fik bare noget i øjet! 

2. ‘Hvorfor var Paul Rudd, Pheobes kæreste Mike, ikke med?’ Og heller ikke Cole Sprouse, der spillede Ben Geller? Øv, dem ville vi gerne have genset!

3. ‘Wow, det så smertefuldt ud, da Matt LeBlanc vred sin skulder af led!’

4. *Os, der googler Jennifer Aniston: ‘hun kan da ikke være en dag over 40 år gammel... HUN ER 52 ÅR GAMMEL!’* Har den dame en eller anden form for skønheds/ungdomseliksir, vi ikke kender noget til? Det jo for vildt!

5. ‘Hvad sker der for, at David Schwimmer ikke kunne lide Marcel?’ Det var jo den mest nuttede lille abe! Han måtte gerne bo hjemme hos os. 

6. ‘Er Matt LeBlanc egentlig bare Joey i virkeligheden?’ 

7. ‘Og det samme med Lisa Kudrow!’ Det er jo så Pheobe-agtigt at synge Smelly Cat med megastjernen Lady Gaga, og stadig holde på, at hun selv synger den bedst. 

8. ‘Hvilken tandpasta bruger Matthew Perry, og hvordan får vi fat i den?’ Det er seriøst de hvideste tænder, vi har set i vores liv.

9. ‘... hvorfor er Justin Bieber klædt ud som en kartoffel?’ Jo jo, vi ved da godt, at det var for at vise Ross' kostume, men baby, baby, baby uh, det var lidt mærkeligt...

10. ‘David Beckham har totalt god smag i Venner-episoder!’ Det er også (en af... Vi kan jo ikke vælge) vores favoritepisoder. Vildt, den blev lavet for at spare penge! 

11. ‘Er det her sidste gang, vi ser dem sammen?’ Det kan vi næsten ikke holde ud. Vores skærmvenner har fået os til at grine og græde, og vi vil for evigt savne stjernestunder med "Unagi", "PIVOT", "We were on a break!" og "How you doin'?"

12. ‘Heldigvis kan vi se afsnittet igen!’ Og igen og igen og igen og igen... 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.