Salt lakrids, lego og rugbrød
“Wow, har I seriøst aldrig smagt rugbrød?”© Getty Images, Lego

12 skøre ting, vi altid fortæller om Danmark

“Ja, i Danmark får vi jo faktisk penge for at studere!”

12. juli 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. “Ja, i Danmark får vi jo faktisk penge for at studere!”, og det er og bliver vores største flex

2. “Ej okay, prøv lige at sig rød grød med fløde.” Den er sjov hver gang! For os i hvert fald. Ikke så meget for vores amerikanske kusine, der skal forsøge at sige det for 117. gang. 

3. “Wow, har I seriøst aldrig smagt rugbrød?” Fordi en leverdreng med agurk er en kulinarisk oplevelse, og den skal ingen gå glip af. INGEN!

4. “Ja altså, det jo faktisk os, der har opfundet Lego.” Lige præcis opfindelsen havde vi godt nok ikke rigtig noget at gøre med, men det holder os ikke fra at være sygt stolte over det. 

5. “Vil du prøve noget sjovt? Smag lige den her saltlakrids!” Der må jo være en genfejl ved alle dem, der ikke kan lide de lækre, chewy lakridser.

6. “Nå, så du er vild med Carlsberg? Det jo sjovt, det er jo faktisk fra Danmark.” Sjovt hva'?

7. “NEJ, Danmark er IKKE hovedstaden i Sverige!” Den mest irriterende misforståelse nogensinde!

8. “Der er bare intet som dansk hygge, og det kan du simpelthen bare ikke sådan oversætte. Det er noget helt unikt” – sååå, cozy er noget helt, helt andet, eller?

9. “Vi er jo faktisk det lykkeligste land i verden”, hvis det ikke var for de dælens finnere. Vi tager revanche næste år!

10. “Skal vi ikke lige have en lille øl?”, eller en lille snaps... Eller lidt Gajol.. Eller måske bare en lille, lækker Breezer? Noget med procenter, tak!

11. “Og ikke nok med at vi får penge for at studere. Vi får også penge for at gå hjemme med vores børn!” Det blev alle dem, der ikke får betalt barsel, sikkert smadder glade for at høre. 

12. “Sommeren i 1992 var jo noget helt særligt” Det siger selv alle vi, der ikke engang var født der endnu, hvis ikke vores far eller mor når at fortælle den italienske tjener om det, før vi gør. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide