Ting 2020 har lært os
Vi har lært, at der er mange gode bangers i Højskolesangbogen.© Fysio-shop.dk, Zwei Grosse Bier Bar, Wolt, Netflix, Fitness World, Gucca.dk

Året, der gik: 14 ting, vi har lært af året 2020

Vi har lært, at vi faktisk godt kan savne Fitness World.

23. december 2020 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Håndsprit er ikke bare håndsprit! Der er stor forskel på, om det er den klamme Tequila-håndsprit fra Føtex eller en god, ikke-klistrende en. 

2. Der er faktisk folk, der hellere vil have en kæmpe, menneskeædende tiger som kæledyr end en nuttet, glad Labrador. Ja, Joe Exotic, vi kigger på dig!

3. Vores kollegaer er uundværlige. Vi havde måske ikke lige regnet med, at vi ville savne Bettina fra marketing, men pludselig savner vi at tale om løst og fast over en kop kaffe i vores pause. 

4. Alle opgaver kan løses fra sengen. Møde med bankrådgiveren? Under dynen. Jobsamtale? I sengen. Lægeaftale? Selvfølgelig fra sengen. Vi siger tak til vores nye internetvenner, Zoom og Hangout.

5. At stå og skråle med på LOC-sange, hammer stiv, klokken 1 om natten giver mere livsværdi, end vi lige havde troet. Buddy Holly, Zwei Grosse Bier Bar og The Old Irish – vi savner jer!

6. Netflix er bare den bedste ven i nøden. Det vidste vi nu godt, men det har vi virkeligt fået bekræftet de sidste mange måneder! TAK for Love Is Blind, Tiger King og alle vores andre, nye skærmvenner, der har holdt os med selskab i dette mærkelige år.

7. Hvor danske perler som Køge, Ebeltoft og Ringkøbing ligger. Da skituren til Alpe D'Huez, solferien til Gardersøen eller vandreturen til Jotunheim blev aflyst, måtte vi lige tjekke lidt op på den danske geografi og danske feriesteder. 

8. Du egentlig bare er en gammel dame fanget i en ung kvindes krop. Puslespil? Sindssygt fed aktivitet! Strikning? Kunne ikke leve uden. 2020 har fået os til at indse, at en aften på sofaen faktisk ikke er så ringe endda. 

9. Hvem Søren Brostrøm er. Var der seriøst nogle, der vidste hvem han var i 2019? Nej, vel? Ved alle, hvem han er i 2020? Jeps!

10. Take-away er ikke kun en hurtig løsning i stressende perioder – nej, nu er du en vaskeægte samfundshelt for at besøge Wolt-appen et par gange i ugen. 

11. Fitness-centret er ikke udelukkende en totur-anstalt. Hvem skulle have troet det, men vi savner faktisk stairmasteren og Stram Op-holdene. 

12. Du skal blive hjemme, hvis du er syg. Ikke noget med to panodiler i skrutten og så ned på kontoret – nix! Bliv i sengen! 

13. Højskolesangbogen er fyldt med bangers. Tak til Philip Faber for at have åbnet vores øjne for denne lille perle (der helt ærligt altid bare har samlet støv på bogreolen). 

14. Men der vil aldrig være nogen fællessang, surdejsboller eller Netflix-serier, der kan gøre op for et langt kram fra vores mor, veninde, bror eller bedstemor. Vi glæder os til at give jer lange kram i 2021 igen.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.