Ildebrand i simmer i Sims 4
Ildebrande er den største trussel i Sims. © EA Games/Maxis

9 ting, vi har oplevet i The Sims, som vi er glade for ikke kan ske i virkeligheden

Godt, vi slipper for både koplanter, varulve og hyppige ildebrande

2. november 2020 af Henny Müller Dahl

1. Vi er ret glade for, at aliens, vampyrer og varulve ikke er væsener, vi risikerer at støde på, når vi laver noget så simpelt som at nyde en søndagskaffe i haven. Vi sætter pludselig pris på, at vores støreste frygt trods alt kun er akavede samtaler med naboen. 

2. Og derudover er det også lækkert at slippe fra den konstante frygt for indbrudstyve. Og ikke mindst pantefogeden. Der er ingen tvivl om, at de kære simmere har lidt andre bekymringer, end vi har. 

3. Heldigvis er en forkert placeret stol ikke livets ultimative forhindring. Simmere bliver typisk de mest hjælpeløse væsener, når hverdagens gøremål uventet bliver afbrudt af et fysisk objekt, der står i vejen. Vi er trods alt glade for, at der skal mere til end dét til at slå os ud (eller det bilder vi os selv ind). 

Ildebrand i The Sims 4
Simmere er mest hjælpeløse, når objekter blokerer deres vej. © EA Games/Maxis

4. Godt, vi ikke behøver at frygte, at der går ild i halvdelen af huset, hver gang vi laver spaghetti carbonara. Alle, der har spillet Sims, ved, at ildebrande og nedbrændte vægge nærmest er hverdagskost for de stakkels simmere. 

5. Heldigvis skal vi ikke frygte, at myndighederne tager vores børn, hvis de lige græder i to minutter. Sims-myndighederne har til gengæld absolut no mercy! 

6. Gudskelov er uhyggelige koplanter ikke en del af Plantoramas almindelige sortiment. Vi ville blive skræmt fra vid og sans, hvis vi fik en koplante i indflytningsgave. Tænk at blive spist af sådan en?! 

Koplante fra The Sims 4
Denne koplante havde været vores værste mareridt, hvis den fandtes i virkeligheden.© EA Games/Maxis

7. Godt, vi ikke har en pervers butler, der kommer ind og hepper på os midt under en woohoo. Kan vi få lidt privatliv, tak? 

8. Vi er også lidt glade for at slippe for onde simmeres hænder, der er ondskabsfulde nok til at fjerne stigen til poolen, mens vi tager en velfortjent aftendukkert. På den anden side tror vi nok, vi godt ville kunne komme op uden stigen og dermed undgå den ellers så sikre Sims 4-død. Men stadig!

9. Sidst men ikke mindst er vi også glade for, at vi ikke kan dø af pinlighed. Bogstavelig talt. Okay, det kan godt være, det nogle gange føles sådan, men det er heldigvis ikke det, der sker, hvis vi tilfældigvis tisser på gulvet – for vores simmere, derimod, er det den største skandale... Endda med døden til følge. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.