Kvinde og mand i have i The Sims 4
Engang imellem ville vi gerne benytte os af de mange muligheder i The Sims© EA Games/Maxis

16 ting, vi har lavet i The Sims, som vi ville ønske, vi kunne i virkeligheden

Et pengetræ ville altså bare gøre hverdagen meget lettere!

18. september 2020 af Henny Müller Dahl

1. Hvis vi bare kunne bruge motherlode i virkeligheden, ville alting være så meget nemmere. Vi ville jo blive ligeså sten rige som The Kardashians på ingen tid! (Et pengetræ ville nu også gå an).

2. På en dårlig hårdag ville det være vildt praktisk at kunne stille sig foran spejlet og pludselig få en helt ny frisure. De magiske spejle burde altså være en fast del af IKEA's sortiment. 

3. Hvis kærligheden bare var så nem i virkeligheden, ville vi være glade. Du møder en tilfældig person, inviterer vedkommende indenfor, og så er I lige pludselig gift inden for 24 timer og venter jeres første barn. Tinder, go home! 

Kvinde og mand bliver gift i The Sims 4
Kærligheden var bare lidt nemmere i The Sims© EA Games/Maxis

4. At betale en gartner eller barnepige var en naturlig del af Sims-livet, som vi også godt kunne bruge in real life. Forestil dig lige at have en butler, der aldrig går hjem? Luksus!

5. Og forestil dig at blive hentet i en taxa hver morgen inden arbejde. Optankning af rejsekort ville forevigt være fortid! 

6. I det hele taget ville vi ønske, at The Sims-jobmarkedet var virkelighed. Så skulle vi aldrig mere bekymre os om jobjagt, ansøgningsskrivning og jobsamtaler – et simpelt klik på computeren eller et kig i avisen, og så ville vi allerede være fastansat! 

7. Tænk ovenikøbet at kunne arbejde som både astronaut og bartender på samme tid. Vores LinkedIn-profiler ville se mega imponerende ud! 

Kvinde arbejder i The Sims 4
Vi er vilde med de mange jobmuligheder i The Sims © EA Games/Maxis

8. Spillets mystiske køleskabe og klædeskabe ville også gøre hverdagen lidt mere praktisk. Af en eller anden genial grund er det muligt at åbne skabsdørene og pludselig have adgang til helt nyt tøj eller alle ingredienserne til forloren hare. Uden overhovedet at forlade hjemmet! Bare vi havde lige let adgang til Sour Cream and Onion-chips på en søndag. 

9. Men det var nu også liiidt nemmere at holde sig i form i The Sims. De træningsmaskiner gad vi godt have fat i! 

10. Ommøblering af hele hjemmet ville pludselig blive noget af det letteste i verden. Og her går vi og frygter at blive opkrævet for halvdelen af vores depositum, hvis vi bare lavet et enkelt hul i væggen. Suk! 

11. At føde et barn i The Sims kan på ingen måde sammenlignes med virkeligheden. Men gid det kunne! Efter få dage i maven er Sims-fosteret klar til at melde sin ankomst – og det sker uden de store smerter og med glimtende stjerneregn rundt om den nybagte mor. 

Kvinde føder barn i The Sims 4
Det er noget hurtigere at føde et barn i The Sims end i virkeligheden© EA Games/Maxis

12. Bare vi kunne opnå nye færdigheder på samme måde som vores simmere. Et par timer foran spejlet og vi bliver automatisk den perfekte taleholder med masser af karisma. Eller en time på sofaen med en kogebog og pludselig har vi skills som en gourmet-kok. Nemt! 

13. ... og bare vi havde samme søvngaver som simmerne. Sikke en fryd at falde i søvn på to minutter hver eneste gang! 

14. Sommetider ville det være rart at kunne starte på ny, når tingene ikke går heelt efter planen. Bare vi kunne bruge en snydekode eller “glemme” at trykke på “Gem”-knappen, hvis nu vi engang skulle komme til at brænde vores hus ned. En fast-forward knap ville også være brugbar på en dårlig dag! 

Kvinde foran ild i ovn i The Sims
Der går jo ALTID ild i ting i The Sims© EA Games/Maxis

15. Havde det været lige let at udskifte ting i virkeligheden, havde vi sikkert gjort det konstant. Hvem gider at rengøre toilettet eller reparere badet, når det går i stykker? I The Sims var det altid meget lettere at smide tingene ud og købe noget nyt i stedet for at ordne det selv. (Ikke så bæredygtigt, men i den ideelle verden ville det klart være vores førstevalg!) 

16. Vi ville ønske, vi var lige så handy i virkeligheden som i The Sims. Vi formåede jo at bygge kæmpe palæer med gigantiske svømmingspools på ingen tid. Og så endda helt selv! Det er rimelig vildt – og vi gad godt at imponere med de evner i det virkelige liv. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.