Sims 4 grønt er skønt
Den nye udvidelsespakke til Sims 4 hedder Grønt er skønt.© EA

Spritny og grøn udvidelsespakke til Sims 4 sætter fokus på bæredygtighed

Luftforureningen vil stige, hvis dine simmere ikke tænker bæredygtigt

7. maj 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

Nu er der gode, grønne nyheder til alle Sims-elskere: EA Games og Maxis har lanceret en ny udvidelsespakke til Sims 4Grønt er skønt, der sætter fokus på bæredygtighed.

Påvirk din verden i en grønnere retning

Med den nye udvidelsespakke kan simmerne påvirke deres verden i en grønnere retning. Som noget helt nyt kan de nemlig reducere deres klimaaftryk ved at bruge alternative energiressourcer, dyrke deres egne fødevarer og lave genbrugsmøbler. De, der ikke har noget imod lugten, kan desuden skralde for at indsamle ting til nye kreative initiativer. Smart!

Der kommer også nye karrieremuligheder i klimaets tjeneste, og simmerne får mulighed for at deltage i grønne fællesskabsprojekter i nabolaget, så der er nok at se til for dine simmere med den nye, grønne udvidelsespakke.

Sims 4 grønt er skønt
Luftforureningen vil stige, hvis dine simmere ikke tænker bæredygtigt. © EA

Skrald flyder i gaderne

I det nye nabolag ved Evergreen Harbour har simmernes beslutninger direkte indflydelse på nærmiljøet. Hvis spillerne ikke tænker bæredygtigt, kommer det til at få alvorlige konsekvenser. Skrald vil flyde i gaderne, og luftforureningen vil stige. 

De miljøvenlige valg vil derimod få byen til at blomstre, når mudret vand bliver krystalklart, og et skinnende nordlys kommer til syne over dem. Det lyder meget tilfredstillende at kunne se en konkret forskel, når dine simmere gør noget godt for miljøet.

Sims 4 Grønt er skønt kommer til PC, Mac, PS4 and Xbox One 5. juni 2020, og du kan se traileren for den nye udvidelsespakke herunder. Og hey, så husk lige: Grønt ER skønt!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.