Ugens film: ‘Tomorrowland’ med George Clooney

Hvis du kan lide fremtidsfilm – og George Clooney – så skal du se ‘Tomorrowland’, som får premiere i dag. Bare vær obs på, at det er lidt af en familiefilm

21. maj 2015 af Sara Møller Christensen

Der er mange af os, der ikke kan høre, at Disney står bag en film uden at tænke, at det må være noget for børn. Og ‘Tomorrowland’ er da også ret familievenlig med børn og unge i flere af de vigtigste roller – men du kan nu også godt tåle at se filmen, selvom du for længst er vokset fra børnemenuen i biografen.

‘Tomorrowland’ foregår i nutiden, men giver samtidig et bud på, hvordan fremtiden kan se ud. Et ret Disney-agtigt bud... Der er nemlig både svævende klapvogne, swimming pools uden bunde, og hvad der ligner evigt solskin i den fremtidsvision, som de to hovedroller jagter. Der er selvfølgelig nogle onde kræfter inklusiv robot-håndlangere, der forsøger at spænde ben for dem undervejs, så det er ikke lutter regnbuer.

Det ER dog som sagt en familievenlig film, så du skal ikke forvente at hverken dine negle eller dine hjerneceller kommer på hårdt arbejde. Du kan til gengæld godt forvente en flot film, en som altid charmerende George Clooney og en fin morale – lige i Disneys ånd. Det bliver vi aldrig for gamle til.

3/6 stjerner