Channing Tatum
© Wenn

Ultra-sexede Channing Tatum afslører, hvilken egenskab han beundrer mest hos kvinder

Den mand bliver ved med at få plusser i vores bog!

8. maj 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Channing Tatum kan seriøst få det til at kilde (alle de rigtige steder), og er vi de eneste, der har hede drømme om at bytte liv med Jenna Dewan i en dag eller ti? Overvej lige, hvor vanvittigt det må være at have usansynligt hotte Channing indenfor rækkevidde hver eneste dag?! Vi ville vist have svært ved at styre det...

Den lækre skuespiller har netop skrevet et indlæg i Cosmopolitan, og selvom vi ikke troede, at det var muligt, elsker vi ham nu endnu mere! Channing Tatum afslører nemlig, hvad han beundrer mest hos kvinder – og det er (helt simpelt) evnen til at hvile i sig selv. 

Channings største ønske  

Channing har valgt at dedikere sit indlæg til sin datter (hvilket får vores tårekanaler på seriøst overarbejde!), og i indlægget fortæller han, hvilke ønsker han har for sin datters liv. 

Channing skriver, at han håber, at hans datter vil hvile i sig selv og lytte til sine egne ønsker i stedet for andres.

“Mit højeste ønske for hende er, at hun altid vil have en frygtløshed, som gør, at hun tør være sig selv – uanset hvad hun tænker, at mænd gerne vil have hende til at være,” skriver Channing Tatum.  

“Det var mig, hun ville have”

Skuespilleren skriver, at det lige præcis er sådan, at hans kone er – og at han har enorm respekt for lige netop det. 

“En dag fortalte Jenna mig, at hun vidste præcis, hvad hun ville have i sit liv, og at hun ikke behøvede at lede efter det mere – for det var mig, hun ville have. Hun anede ikke, hvad jeg ville sige, eller hvordan jeg ville reagere, men det var sådan, hun havde det,” skriver Tatum. 

Channing Tatum blev endnu mere forelsket i sin kone, fordi hun var ærlig og lyttede til sig selv, og det er hjerteskærende sødt, at han ønsker, at datteren vokser op og bliver ligeså stærk som sin kone. Den mand bliver ved med at få plusser i vores bog! 

Kvinder skal føle sig værdsat

Channing har skrevet indlægget i forbindelse med sit Magic Mike Live-show i Las Vegas. Showet er blandt andet skabt for på en provokerende og sjov måde at få kvinder til at føle sig værdsat.

“Jeg ønsker at få kvinder til at føle, hvordan det er at leve i en verden, hvor mænd virkelig lytter til dem og behandler dem som gudinder,” skriver han.

Vi vidste på forhånd godt, at Channing Tatum har hjertet på det rette sted, men det er da aldrig skidt at få bekræftet. Stopper den gode Tatum nogensinde med at overraske os? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori