Charlie Hunnam

Undrer du dig også over, hvordan Charlie Hunnam kan være SÅ hjernedødt lækker?

Hemmeligheden bag hans udseende får os kun til at savle endnu mere...

14. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Vi kender ham fra Sons of Anarchy, Pacific Rim og snart King Arthur: Legend of the Sword, og der er ret mange grunde til at beundre den kære Charlie Hunnam! Hans åbenlyse skuespillertalent, hans badboy-stil, hans isblå øjne og hans – vi holder lige vejret – sindssygt sexede krop. 

Hunnam har allerede vist os, hvordan han får 22 armbøjninger til at se liiiidt for nemt ud, men det er åbenbart ikke kun træningen, der skaber hans velproportionerede krop. 

Sex, sex og mere SEX

I et interview med Mens Health afslører Sons of Anarchys største badboy nemlig, at SEX er svaret på det store spørgsmål: Hvordan kan han være SÅ lækker?

“Når det kommer til motion, prøver jeg at gøre det hele. Jeg forsøger også at have sex så ofte, som jeg kan. Det er en vigtig del af fitness,” siger Hunnam og forklarer, hvorfor han er så bidt af alle former for fitness.

“At svede er dét, der holder mig i gang. Jeg føler mig bare gladere, mere positiv, fuld af energi og disciplineret, når jeg træner.”

Bare tanken om, at Hunnam er vild med at svede (på lagnerne), får vores puls til at stige intenst! Hvis hans kæreste, Morgana McNelis, en dag får nok, står vi klar til at assistere ‘fitness-makker’, så han kan fortsætte med at se sådan her ud (husk, at synke dit mundvand!).

Den perfekte Mr. Grey

Selvom vi knuselsker Jamie Dornan i Fifty Shades, er vi overbeviste om, at Hunnam ville spille sexguden Grey til P.E.R.F.E.K.T.I.O.N. Det faktum, at Hunnam i virkeligheden praktiserer sex så ofte, som han kan, ville helt sikkert komme smukt til udtryk i en film som Fifty Shades

Vi krydser derfor fingre for, at Hunnam snart lander en erotisk filmrolle, så hans krop kan få den tid i rampelyset, som den fortjener!

Vil du ikke gå glip af andre nyheder om lækre mænd, så klik her.