Velkommen til ”Dagens Juleklip” 1. december - Den gamle sanger

© Johannes Sprogøe Fletting

Nu nærmer tiden sig til klejner, gløgg og tøj der strammer… Derfor har FLÆS lavet en Julestue, hvor vi har inviteret 24 skønne, ærlige kvinder med noget på julehjertet, på besøg.

Du kan i løbet af December måned, helt præcis de næste 24 dage se, høre og opleve hvad de danske kvinder går og tumler med i den søde og travle juletid. 

Der vil være alt lige fra julehilsner, gode juleråd, juledilemmaer til juletilståelser fra det dybeste kvindesind. JA … du har nok fanget den - det blir årets mest ærlige julekalender fra den gode, danske julekvinde, som vi kender hende:)

Så tænd op i kaminen, på med uldsokkerne og følg med i ”Dagens Juleklip” de næste 24 dage!

KÆMPE julekram

FLÆS

 

Og her er så låge nummer 1.

Skuespillere: Sofie Jo Kaufmanas & Mette Søndergaard Nielsen
Fotograf/klipper: Johannes Sprogøe Fletting
FLÆS
Tilståmaten

En blog med tilståelser og sjove historier fra to kvinder i sluttyverne. Vi er Sofie og Mette. Tilsammen hedder vi FLÆS. Vi er skuespillere og lever af at finde på. For det meste finder vi på sjove ting, som vi kaster op på en scene, på et filmlærred, på en overheadprojektor, på en planche, på vores venner og på andre fans… dvs. vores mødre.

Ud af dagens 8 arbejdstimer tilbringer vi cirka 7,5 af dem sammen. Som regel på vores kontor… som skifter mellem at være en café, et beboerhus, en park eller et offentligt toilet. Vi er hinandens kollega, veninde, ægtefælle, psykolog, kostvejleder, personlige træner, wingman, tykke veninde og cockblocker.