Julemarked odense
Hvem skal med dig til gigantisk julemarked? © Glow

Du kan godt glæde dig! Verdens største julefestival kommer til Danmark

VI ER SÅ KLAR

15. oktober 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Elsker du at besøge alle landets julemarkeder, som var du på en magisk julepubcrawl? Nu kan du tilføje endnu et arrangement – nemlig en vaskeægte julefestival – til din julebucketlist, når verdens største julefestival kommer til Danmark. 

Mere end én million smukke lys

Et indendørs vintereventyr på 6.000 kvadratmeter krydret med mere end én million smukke lys og glødende pærer, interaktive lyslege, lokale kunstnere, julehygge og mulighed for masser af familietid – alt sammen med udgangspunkt i kendte eventyr. Det bliver virkelighed i november, hvor Glow Odense byder indenfor til et magisk og imponerende lyseventyr i deres lokaler i det sydvestlige Odense.

Et magisk lyseventyr

Til Glow Odense bliver du som gæst ført igennem et overdådigt lyseventyr fyldt med oplyste træer, fortryllende sne, kæmpestore lysende gaver, glitrende og gigantiske slikkepinde, stjerneskud og et eventyrslot med tusindvis af glødende pærer. 

Her kan børnene lege, sanse og opleve, mens de voksne går på opdagelse i vores traditionelle julemarked med blandt andet food trucks, brugskunst og fynske lækkerier.

15.000 danskere har allerede købt billet til det på én gang storslåede og hyggelige jule- og vinterevent, der holder åbent i hele den magiske vintersæson fra den 21. november 2019 til den 4. januar 2020. 

En voksenbillet kan købes fra 149 kroner, og du kan læse mere om julefestivalen her.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.