Hænder holder telefon der viser instagram
© glamour.com / Glamour magazine

Vi har alle sammen prøvet det – nu er der lavet en sang om det

Det ubehagelige øjeblik, hvor du liker et gammelt billede på Instagram, som afslører, at du stalker

18. august 2017 af Katrine Ellen Ellentoft Haslund

Neeeej! Det, der egentlig bare var en helt normal lørdag aften, hvor du som sædvanlig sad med en kop te og scrollede alle Kaspers billeder igennem på instagram, har lige forvandlet sig til dit største mareridt. Du var ellers SÅ forsigtig, men i et uopmærksomt øjeblik gled din finger, og du kom til at like et af hans billeder. Fra 2014.   

Åh, hvor vi kender det! Nu er der lavet en sang om det, og selvom det ikke gør øjeblikket mindre pinligt, så er det rart at vide, at vi ikke er de eneste.

Deep like, baby

Det er komikeren Jackie Tohn, der står bag sangen Deep Like, hvor hun advarer om farerne ved Instagram. Hendes budskab er klart:

“When you’re that far back, be careful where you tap as you go deeper and deeper because the person’s going to wake up to the notifications, and you’re gonna look like a creeper,”

Med mindre, selvfølgelig, at du er ude efter et bootycall, for her er et like efter midnat det digitale svar på et opkald, ifølge Tohn.  

Det er godt, vi har Tohn til at lære os om Instagrams do’s & don’ts (også selvom vores don’ts ikke altid er med vilje).  

Som en sidste advarsel slutter sangen af med at pointere, at det her naturligvis kun gælder singler. Hvis du er i et forhold så skal du deep like, for hvordan skal du ellers vise din kæreste, at du holder af ham?! 

Hør hele den sjove og liiidt for relatable sang herunder:


Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori