New Girl gif

Vi har opdaget et nyt Netflix-hack, som dit indre film- og seriehjerte vil elske!

Er din yndlingsfilm ikke tilgængelig? Det kan den (måske) blive

13. marts 2017 af Victoria Carlsson

Netflix er og bliver vores alle sammens redningsmand – der er lidt til de grå og triste dage, men der er også indhold, der kan booste vores humør endnu mere, når vi har en konge-dag! 

Men kender du følelsen af at blive en lille smule skuffet, når tjenesten ikke har lige præcis den film eller serie, du længes efter, og du med skuffende fingre må klikke dig ind på noget andet? 

Bare rolig – de dage er talte! Netflix har nemlig lavet en side, hvor abonnenter kan sende en anmodning om, hvilke film eller serier de ønsker at se på tjenesten. 

Bliver dit ønske opfyldt? 

Skulle du være så heldig, at din anmodning bliver godtaget, vil du modtage en notifikation, som fortæller dig, at dit ønske er blevet opfyldt, og du kan straks hoppe under dynen og forberede dig på et lækkert Netflix-maraton.

Psst... Mens du venter på at få dine yndlingsfilm- og serier ind på tjenesten, kan du passende læse om disse 10 fænomenale ting, du bare MÅ eje, hvis du elsker at se Netflix.

Et lille 'men'...

Netflix har dog sat en lille stopper op for alle os snedige Netflix-seere. Du kan nemlig ikke blive ved med at sende de samme anmodninger afsted igen og igen, for tjenesten registrerer afsenderne af titlerne. Heldigvis er der dog en masse gode serier online, du allerede nu kan give dig i kast med!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?