Vi HYPERVENTILERER over ny Harry Potter-bog

Og pudser allerede vores (runde!) læsebriller

11. februar 2016 af Maria Denise Christoffersen

Vi beklager, at du må læse nyheden her og ikke i Daily Prophet, men vi kan simpelthen ikke vente på, at uglerne når frem med dit eksemplar: Vores allesammens magiske forfattermor, J. K. Rowling, løfter nu sløret for, at endnu en bog om Harry Potter er på vej til os! Bogen udkommer den 31. juli, og vi overvejer pt. at brygge lidt eliksir, så vi kan skifte udseende og snige os ind på forlaget for at læse forud! Hvem vil med?

Læs også: Det skal du aldrig sige til en ægte Harry Potter-fan

Det forbandede barn

Bogen hedder Harry Potter And The Cursed Child og kommer til at handle om Harry Potter som voksen og far til tre børn. Handlingen begynder 19 år efter, at den sidste bog, Harry Potter og dødsregalierne, sluttede. Og selvom Harry i den kommende bog er blevet en voksen familiefar, kæmper han stadig med minderne om Voldemort og forbandelsen fra sin turbulente fortid. Alt i alt lyder det, som om der er masser af drama at glæde sig til fra det velkendte Hogwarts-univers. Skal vi se at få strikket de Gryffindor-tørklæder, eller hvad? Som en ekstra treat til os Potter-elskende muggles, er der også et teaterstykke på vej med samme navn som bogen.

 

Køb bogen online

Stykket Harry Potter og det forbandede barn får premiere i London dagen før, at bogen udkommer. Selve bogen, som vi selvfølgelig glæder os vanvittigt meget til at læse, kan købes i USA og England den 31. juli 2016. Hvis din kost skulle være gået i stykker, så du ikke kan komme over til Diagonalstræde og få heksefingrene dit eget eksemplar på udgivelsesdagen, kan bogen også købes gennem den officielle Harry Potter-hjemmeside, Pottermore.