Beyonce Knowles
© Wenn

WHAT!? Beyoncé sagde nej til rolle i Skønheden og Udyret

Vi gad altså godt have set Queen Bey give den gas i Disney-klassikeren!

16. oktober 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Hvad ville du have sagt, hvis du var blevet tilbudt en rolle i spillefilmsversionen af Disneys Skønheden og Udyret? Vi gætter på, at svaret havde været et rungende "Ja!", hvorefter du fluks havde gravet din gule balkjole frem fra skabet. 

Men hvad hvis det havde været en lidt mindre rolle, der havde krævet, at du hængte balkjolen tilbage i skabet? 

Hvis vi var blevet spurgt, havde svaret stadig været et meget ivrigt ja, men det var åbenbart ikke helt nok for den kære Beyoncé. 

Beyoncé sagde nej

The Queen Bey AKA Beyoncé blev oprindeligt blev tilbudt rollen som Plumette, den elegante fjerkost, som vores yndlingslysestage Lumiere er forelsket i. 

Filmens instruktør, Bill Condon, afslørede dog i sidste uge, at Beyoncé takkede nej til rollen, da den var ‘for lille’, hvilket førte til, at vi i stedet så Gugu Mbatha-Raw i rollen.

Hendes version af Plumette var fantastisk, men prøv alligevel at forestille dig, hvordan fjerkosten havde taget sig ud, hvis det havde være Beyoncé i rollen!

Måske en rolle i Løvernes Konge

Filmen, der havde Emma Watson og Dan Stevens i hovedrollerne, kunne ikke have været bedre. Vi er faktisk bare overraskede over Beyoncés nej: Vi ville selv gøre unævnelige ting for at lande en rolle i en af vores yndlingsdisneyfilm – ja, også rollen som kost!

Hvis du også gerne havde set Beyoncé i en Disneyfilm, kan vi dog trøste med, at hun ifølge rygterne måske skal spille rollen som Nala i genindspilningen af Løvernes Konge. Så håber vi bare, at rollen som Nala ikke er for lille til Queen Bey. 

Kilde: Buzzfeed.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.