What? Phoebe og Mike fra Friends skulle slet IKKE være endt sammen...

Der var nemlig en helt anden Mr. Buffay i spil

10. august 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Er du også megafan af tv-serien Friends, så husker du nok afsnittet, hvor den elskværdige (og lidt skøre) Phoebe endelig fik sit drømmebryllup med sit livs kærlighed, Mike.

Og i vores hoveder var der ingen tvivl, om at de to var meant to be. Men nu viser det sig, at det slet ikke var meningen, at Mike og Pheobe skulle giftes.

David blev valgt fra

I et interview i Huffington Post afslører skuespilleren Hank Azaria, der spillede Pheobes tidligere flamme og nørdede videnskabsmand, David (som rejste til Minsk), at det var meningen, at han skulle have haft Phoebe til sidst. Og faktisk var David så tæt på at få sin drømmekvinde, at selve scenen med brylluppet mellem Phoebe og David allerede var optaget. 

Det var altså aldrig meningen, at Phoebe skulle vælge Mike, men derimod at få David tilbage til Phoebe. Men sådan gik det ikke. 

© Giphy.com

David bærer (heldigvis) ikke nag

Hank Azaria mener, at skuespilleren Paul Rudd, der spiller Mike, simpelthen var så sej og gjorde et så godt job, at det bare gav mening, at han skulle ende med Phoebe. Meeeen Azaria indrømmer dog, at han blev en smule ked af det på vegne af sin karakter David. 

Dog bærer Azaria(David) ingen nag til Paul Rudd (Mike), da han nok i sidste ende var den rigtige for Phoebe. Men Azaria indrømmer, at han er misundelig på Paul Rudd flotte udseende – og hvem vil ikke også være det!